Laisvės partiją į rinkimus Vilniuje ves sostinės meras R. Šimašius, sąraše – D. Meiželytė | Diena.lt

LAISVĖS PARTIJĄ Į RINKIMUS VILNIUJE VES SOSTINĖS MERAS R. ŠIMAŠIUS, SĄRAŠE – D. MEIŽELYTĖ

  • 33

Laisvės partiją į savivaldos rinkimus Vilniuje ves sostinės meras Remigijus Šimašius, rinkimų sąraše taip pat – savivaldybės Administracijos direktoriaus pavaduotoja Donalda Meiželytė, mero patarėjų grupės vadovė Ieva Dirmaitė, šeštadienį pranešė partija.

„Esu dėkingas, kad esu išreitinguotas pirmuoju numeriu Tomo Vytauto Raskevičiaus komandoje Laisvės partijos sąraše į miesto tarybą. Komanda puiki, ir matau, jog ji geriausiai užtikrins, kad Vilnius nesustotų, nesidairytų atgal, o drąsiai žengtų į priekį“, – pranešime cituojamas R. Šimašius.

Sąrašo penketuke taip pat yra dabartinė Tarybos narė, teisininkė Deimantė Rimkutė ir operos solistas Rafailas Karpis.

Laisvės partijos kandidatas į Vilniaus merus T. V. Raskevičius pabrėžė, kad Vilniuje jau nuveiktus darbus svarbu tęsti su daugiau ambicijos.

„Remigijus ir mūsų komanda Vilnių pavertė laisvu, atviru, vakarietišku ir drąsiu laimingų žmonių miestu. Ateitį turime kurti dar ambicingiau – užtikrinti, kad Vilnius veiktų visiems, kad čia būtų išgirstas kiekvienas. Kartu kursime miestą, gyvenimu kuriame mėgausis visi“, – teigė jis.

Konservatoriai į sostinės merus kelia dabartinį vicemerą Valdą Benkunską, socialdemokratai – parlamentarę Rasą Budbergytę, Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ – parlamentarą Luką Savicką, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – europarlamentarą Stasį Jakeliūną, partija „Laisvė ir teisingumas“ – buvusį sostinės merą Artūrą Zuoką, Lietuvos regionų partija – buvusį kariuomenės vadą Valdą Tutkų, Lietuvos žaliųjų partija – Žaliosios politikos instituto prezidentą Remigijų Lapinską, kaip nepriklausomi kandidatai mero posto sieks – parlamentarai Mykolas Majauskas ir Aidas Gedvilas.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai vyks 2023 metų pavasarį.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Tik apmyzt sukas kales

ir padegt ...daugiau jau nieko kito nebelieka

Pilietiškas

O toji mergička ir blaškosi visur kaip kūnas be dūšios...

Nepriekaištingos (?!) reputacijos meras

ves partiją į rinkimus . Tęsiasi vairuotojų streikas , vilniečiai šąla stotelėse ,o meras šypsosi . Gal vilniečiai prisijungtų prie streikuojančių vairuotojų ir parodytų mero ,,nuopelnus" sostinei .? Tarybos narys p.Žilvinas Šilgalis yra perdavęs medžiagą į FNTT dėl brangaus naujametinio ,,torto". Ar Lietuvos SOSTINĖ nusipelnė tik tokios savivaldybės tarybos komandos ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS