Lietuvos paštas pardavė administracinį pastatą Vilniuje | Diena.lt

LIETUVOS PAŠTAS PARDAVĖ ADMINISTRACINĮ PASTATĄ VILNIUJE

  • 2

Lietuvos paštas už beveik 1,7 mln. Eur pardavė apie 3000 kv. m. pločio administracinį pastatą Vilniuje, A. Vivulskio gatvėje. Tai – vienas didžiausių tiek pagal plotą, tiek pagal vertę parduotas bendrovės nekilnojamojo turto objektas.

„Viena iš pagrindinių Lietuvos paštui keliamų užduočių – dirbti efektyviai ir tinkamai valdyti turimą turtą. Šiuo metu bendrovė turi nemažai objektų, kurių nebenaudoja tiesioginiai veiklai, todėl nuo metų pradžios buvo skelbiami aukcionai, kurių būdu siekta išparduoti nenaudojamą turtą. Tarp parduodamų objektų buvo ir buvęs bendrovės administracinis pastatas Vilniuje“, – komentavo Lietuvos pašto Ūkio valdymo departamento vadovas Ugnius Mickevičius.

Pasak U. Mickevičiaus, Lietuvos pašto administracinio pastato sandoris sėkmingas – pastatą pavyko parduoti daugiau kaip 100 tūkst. Eur brangiau nei buvo įvertinę nepriklausomi turto vertintojai.

Be objekto A. Vivulskio gatvėje, per šiuos metus Lietuvos paštas yra pardavęs per pusšimtį įvairių objektų visoje Lietuvoje už daugiau nei 500 tūkst. Eur. Nekilnojamojo turto objektus Lietuvos paštas, bendradarbiaujant su partneriais „Newswc“,  pardavė aukciono būdu. Iš viso per šiuos metus, buvo surengti keturi aukcionai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

na

lygiai tas pats su bankais, Šančiuose nuo maro metų buvo banko skyrius, o dabar turi važiuoti į Molą iš Šančių ar į kitus bankus kurie šančiškiams yra nepatogu.

na

Kaune Šančiuose parduotas pašto pastatas kuris buvo labai patogioje vietoje žmonėms, dabar ten parduotuvė, o paštą mėto tai vienur tai kitur, žmonėms nepatogu. Įdomu kodėl taip leidžiama, argi niekam neįdomu?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS