Lipi į seną troleibusą – rizikuoji gyvybe? | Diena.lt

LIPI Į SENĄ TROLEIBUSĄ – RIZIKUOJI GYVYBE?

  • 5

Sostinė po truputį atnaujina savo viešojo transporto parką, senų troleibusų ir autobusų Vilniaus gatvėse mažėja, bet po miestą važinėjančiose senose transporto priemonėse vilniečiai saugūs nesijaučia.

Socialiniame tinkle „Facebook“ vilnietis pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuotos nuvirtusios troleibuso durys, matosi, kaip moteris lenda po durimis, norėdama patekti į troleibuso vidų.

Nuotrauka sukėlė žmonių pasipiktinimą: „Kol kiekvienas naujas meras svaigsta apie metro arba tramvajus, Vilnius važiuoja ekstremaliais troleibusais“, – piktą nuomonę išdėstė vienas internautų.

Kitas internautas šmaikštauja, jog tai naujas pažintinis turas po Vilnių: „Taigi čia yra naujas hop-on, hop-off Vilniaus pažintinis turas“.

„Nei juoktis, nei verkti“ – nemalonią situaciją apibūdino dar viena diskusijos dalyvė.

Senos transporto priemonės sukėlė jau ne vieną rizikingą situaciją sostinės gatvėse.

Spalio viduryje Vilniuje, Tūkstantmečio gatvėje, viešojo transporto autobusas sukėlė avariją. Avarija įvyko dėl techninio autobuso gedimo.

Užsiblokavo seno autobuso ratas, jis tapo nevaldomas, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir užtvėrė kelią kitiems automobiliams. Dėl avarijos mieste buvo susidariusi didelė spūstis.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

>n

važinėdavo ir anksčiau pustuštis. ir bent jau susisiekimui su aerouostu tai buvo visiškai netinkamas

n

uztat 88 autobusiukas,kazkam isigeidus,vazineja pustustis,nes mazai kur stoja...Paprastai,bent jau ryte,matosi vienas ,du zmones vaziuoja...

Žalga

Troleibusus apskritai reikia leisti į reisą be jokių durų. Ir ventiliacija bus, ir ekstremalams patogu, ir turistams bus ką parodyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS