LPK už būstinę Vilniaus centre 20 metų nemoka nuomos mokesčio | Diena.lt

LPK UŽ BŪSTINĘ VILNIAUS CENTRE 20 METŲ NEMOKA NUOMOS MOKESČIO

  • 9

Didžiausias šalies įmones vienijanti Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) 20 metų nemoka nuomos mokesčio už Vilniaus centre jos būstinei naudojamas patalpas, rašo naujienų portalas delfi.lt

Finansų ministerija negalėjo pasakyti, kiek valstybė praranda lėšų, leisdama LPK nemokamai naudotis patalpomis.

„Biudžeto netekimai dėl panaudos pagrindais šiems panaudos gavėjams, tai yra įvairioms organizacijoms perduoto turto, apytiksliai siekia 7 mln. eurų“, – rašoma Finansų ministerijos komentare.

Aplinkos ministerija teigė, kad patalpos LPK buvo perduotos 1997 metais Vyriausybės nutarimu, tačiau dabar ketinama jas perduoti Turto bankui, taip pat numatoma peržiūrėti kitų verslo, visuomeninių ar politinių organizacijų patalpų panaudos sutartis.

Finansų ministerijos duomenimis, įvairioms organizacijoms yra suteikta 0,24 mln. kv. metrų ploto – tai sudaro 2,3 proc. viso valstybės valdomo nekilnojamojo turto.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

ALGIS

BROLIAI LIETUVIAI PADARYKIME VISKĄ , KAD TOKIE ŽMONĖS , KAIP DARGIS , NETAPTŲ PREZIDENTU ,RINKIMAI MŪSŲ RANKOSE , IR BUS MATYTI KIEK KOKIŲ YRA .

Tai

Kaip jie nebus milijonieriais, jeigu nemoka mokesciu? Gal galima visiems nemoketi? As irgi apie Dargi buvau geresnes nuomones. Bet ne jis vienas nemoka mokesciu, tai Lietuvoje jau iprasta. Pamazu mus vis dazniau nuvilia, kai suzinome apie nesazininguma, ir kas is to. Protu nesuvokiama, kaip tai imanoma.

dergis

Ach, koks sąžiningas Lietuvos verslas, gaila, kad ne visi lietuviai taip "dirbti" moka, gal visi būtumėm turtingi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS