Miesto dviračiai grįžta: „Cyclocity Vilnius“ pradeda devintąjį sezoną | Diena.lt

MIESTO DVIRAČIAI GRĮŽTA: „CYCLOCITY VILNIUS“ PRADEDA DEVINTĄJĮ SEZONĄ

  • 1

Atšilus orams jau devintą kartą sostinės gatvėse atidaroma miesto dviračių dalijimosi sistema „Cyclocity Vilnius“. Jau nuo balandžio 7 d. vilniečiai ir miesto svečiai turės dar vieną puikią alternatyvą mieste judėti tvariai ir saugiai.

Kompanijos „JCDecaux Lietuva“ administruojama dviračių nuomos sistema naudotis tapo dar lengviau, nes nebereikia papildomų kliento kortelių, užtenka turėti išmanųjį telefoną ir „Cyclocity Vilnius“ programėlę jame. Dviračiui atrakinti ir juo pradėti naudotis užtenka poros paspaudimų.

Naujoji programėlė taip pat padės suplanuoti kelionę mieste, čia realiu laiku galima sekti visus dviračių punktus ir matyti, kiek laisvų dviračių yra juose, ar kliento norimas punktas veikia šiuo metu. Vartotojai turi galimybę reitinguoti dviračius ir suteikti jiems įvertinimus, todėl taip „Cyclocity Vilnius“ komanda greičiau sužinos, kuriems dviračiams reikia techninio serviso. Šiemet dviračių dalijimosi sistema turi naują partnerį, todėl mieste esančiuose 37-iuose punktuose bus galima rasti 300 „Rimi“ dviračių, kviečiančių rinktis sveikiau.

„Reaguojant į besikeičiančius vartotojų poreikius paskutinį sezoną įvedėme ir vienos kelionės bilieto galimybę. Tokį bilietą už 0,50 Eur bus galima įsigyti ir šiemet. Tradiciškai šį sezoną galima įsigyti ilgalaikes bei verslo narystes. Visoms narystėms ir bilietams galioja ta pati taisyklė – pirmos 30-imt kiekvienos kelionės minučių yra nemokamos, o kelionių skaičius neribojamas“, – teigia „JCDecaux Lietuva“ vadovė Žaneta Fomova.

Atėjus karantinui žmonės ieško alternatyvių judėjimo priemonių, todėl dviračių poreikis mieste dar labiau išaugo, o vis labiau atsinaujinanti dviračių infrastruktūra padeda, kad kelionės mieste būtų malonesnės ir saugesnės. „Cyclocity Vilnius“ komanda primena, kad esant karantinui svarbus visų sąmoningumas, todėl besivažinėjančių dviračiais prašo atsakingai rūpintis savo bei kitų sveikata, naudoti vienkartines pirštines, dezinfekcinius skysčius ir po kelionės neliesti veido bei plauti rankas.

Norint po sostinę riedėti dviračiu tereikia atlikti kelis žingsnius: parsisiųsti mobiliąją programėlę į savo išmanųjį telefoną ir įsigyti norimą narystę, o jei klientas tokio telefono neturi, tuomet gali įsigyti narystę svetainėje cyclocity.lt bei susieti su „Vilniečio kortele“. Planuojama, kad ryškieji „Rimi“ dviračiai šiemet Vilniaus gatvėmis važinės iki vėlyvo spalio.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

o takai kur? daugumoj vietu isvis ju nera ar apgailetini, cia kaip tarybmeti,daroma tik lozungais darysim,tiesim,naujinsim, bet tu viskas ir baigesi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS