Moterys, skirkite daugiau laiko sau – kviečia į nemokamus užsiėmimus | Diena.lt

MOTERYS, SKIRKITE DAUGIAU LAIKO SAU – KVIEČIA Į NEMOKAMUS UŽSIĖMIMUS

  • 0

„Sveikas miestas“ drauge su asmeninio augimo trenere Ramune Andrijauske kviečia moteris skirti daugiau laiko sau bei dalyvauti specialiuose nemokamuose užsiėmimuose, kurių metu bes praktikuojama joga, šokiai, skirtingos atsipalaidavimo technikos.

„Jau 17 metų vedu įvairius užsiėmimus moterims. Ir žinote, kas visas mus jungia? Mes ieškome savęs, norime atrasti savo vidinius talentus, panaudoti tai, ką mums davė gamta, kokias stiprybes atsinešėme į pasaulį gimdamos, bet, rūpindamosi kitais, pamiršome. Atrodo, kad nežinome, kaip realizuoti savo talentus, kada pats tinkamiausias laikas, koks geriausias kelias, kryptis. Pasakysiu iš savo praktikos – dabar – pats svarbiausias laikas. Jeigu jaučiate, kad yra tai, kas nerealizuota, pavyzdžiui, norite šokti, dainuoti, piešti, sportuoti, išbandyti jogą, bet galvojate, kad per vėlu, lyg ir praėjo pats tinkamiausias laikas, amžius. Netiesa! Tinkamiausias laikas dabar. Man 47 metai. Psichologijos praktikos pradėjau mokytis – 30 metų, šokio ir judesio terapijos – 37 metų, jogos mokytoja tapau 41 metų. Niekada nėra vėlu realizuoti save ir pakviesti į savo gyvenimą tai, kas pripildo kūną energija, širdį – maloniais išgyvenimais ir patyrimais, o protą – ramybe ir žinojimu“, – patirtimi dalijasi R. Andrijauskė.

Užsiėmimai, kurių metu bus praktikuojama paprasta ir maloni joga, kartais šokama, eksperimentuojama su balsu, raminamos mintys, atsipalaiduojama ir tiesiog šiltai bendraujama, vyks Vilniuje nuo balandžio 5 dienos.

„Šia iniciatyva norime paskatinti moteris skirti daugiau laiko sau, pradėti mylėti save iš tikrųjų, pabandyti laimę atrasti išties paprastuose dalykuose. Tikimės, kad užsiėmimuose sudalyvaus būtent tos, kurioms šiuo metu sudėtinga, galbūt dėl kamuojančio sunkaus gyvenimo periodo, jaučiamos tuštumos, gyvenimo džiaugsmo praradimo. Norėtųsi, kad būsimos dalyvės atsakingai žiūrėti į registraciją ir nesiregistruotų tiesiog šiaip sau, o tikrai atvyktų ir dalyvautų“, – viliasi „Sveiko miesto“ komunikacijos vadovė Karolina Dilytė.

Atviri moterų susitikimai bus organizuojami balandžio 5, 12 ir 26 d. bei gegužės 3 ir 10 d. nuo 18.00 val. iki 20.00 val. patyrimų erdvėje „Chandrashila“ (Basanavičiaus g. 29 a – 59, 4 aukštas). Į užsiėmimus reikalinga išankstinė registracija el. paštu: patyrimoratas@gmail.com. Registruojantis reikia nurodyti, kurią dieną galėsite dalyvauti.

GALERIJA

  • Moterys, skirkite daugiau laiko sau – kviečia į nemokamus užsiėmimus
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS