MRU Prancūzijos universiteto mokslininkams skyrė garbės vardus | Diena.lt

MRU PRANCŪZIJOS UNIVERSITETO MOKSLININKAMS SKYRĖ GARBĖS VARDUS

  • 3

Mykolo Romerio universitetas (MRU) pranešė suteikęs garbės profesoriaus vardą Prancūzijos Savojos Monblano universiteto prezidentui Philippe Galez (Filipui Galė) ir garbės nario vardą profesoriui Eric Brunat (Erikui Briuna).

MRU Garbės profesoriaus vardas Savojos Monblano universiteto (Université Savoie Mont Blanc – USMB) prezidentui P. Galez suteiktas už pažangos diegimą aukštajame moksle, akademinių mainų bei mokslinių tyrimų plėtrą ir sėkmingą ilgametį bendradarbiavimą su MRU.

Anot universiteto, garbės nario vardas E. Brunat suteiktas už ilgametį vadovavimą jungtinei MRU ir USMB Europos ir tarptautinės verslo teisės magistrantūros studijų programai ir išskirtinį tarpusavio bendradarbiavimo puoselėjimą.

MRU bendradarbiavimas su šiuo Prancūzijos universitetu tęsiasi jau 20 metų. Prasidėjęs nuo individualių mokslininkų kontaktų, bendrų konferencijų organizavimo vartotojų teisių apsaugos tematika, bendradarbiavimas išaugo iki jungtinės magistrantūros studijų programos „Europos ir tarptautinė verslo teisė“ sukūrimo, pranešė MRU.

Pastaruosius aštuonerius metus šios programos koordinatorius iš USMB pusės yra profesorius E. Brunat, prisidedantis prie programos vystymo.

Minėta programa, anot universiteto, buvo įregistruota 2013 metais, tais pačiais metais studijas pagal šią programą pradėjo pirmieji studentai. Programa nepertraukiamai veikia jau 10 metų. Ją baigė 130 absolventų iš 12 šalių – daugiausia iš Ukrainos, Lietuvos ir Prancūzijos, studentai atliko praktiką 25 šalyse.

GALERIJA

  • MRU Prancūzijos universiteto mokslininkams skyrė garbės vardus
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ar tik ne riomeriniai buklaurau dauguma valdo

Lietuvos vyriausybėje? Ar ne romeriniai valdančiųjų subinlaižiai „eksperstai“ teisina ir garbina PIŠ gaujos nusikaltimus Lietuvos ekonomikai ir Tautai? Nedidelė tada garrbė būti šitos negarbingos bukalaurų „kalvės“ garbės nariu!

šis universitetas paruošia ž e m o s prabos specialistus,

nes juos ruošia, galimai, neprofesionalūs " profesoriai", kurių universitete p r i v i s o pernelyg daug.

Anonimas

a cia tas kur uz babkes ,buki baigia ...... ir muojuoja paskui.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS