Naktinės pramogos Vilniuje - plaukimas baidarėmis Nerimi | Diena.lt

NAKTINĖS PRAMOGOS VILNIUJE - PLAUKIMAS BAIDARĖMIS NERIMI

Pramogų naktiniame Vilniuje galima rasti ne tik klubuose ar kavinėse. Sostinėje neseniai pristatyta dar viena ekskursija naktinėtojams, tačiau šįkart vaikščioti Senamiesčio gatvėmis nereikės - turas vyks Nerimi, irkluojant baidarę.
 
Dviejų valandų trukmės plaukimas prasideda prie Verkių rūmų, o baigiasi ties Baltuoju tiltu, tačiau, pasak ekskursijas organizuojančios „Vaiduoklių“ direktorės Martos Zotikovos, kelionė nepabosta, o daugelis žinomų Vilniaus objektų, žvelgiant iš upės, naktį atrodo kitaip nei dieną.

Naktinis plaukimas baidarėmis puikiai tiks tiek norintiems atsipalaiduoti ar romantiškai praleisti vakarą, tiek ištroškusiems naujų įspūdžių“, - sakė ji. „Šia pramoga jau susidomėjo keli bernvakarių organizatoriai, o kol vyrauja neblogi orai, tikimės dėmesio ir tų, kurie atostogas nusprendė praleisti Vilniuje“.
 
Skirtingai nei kituose „Vaiduoklių“ turuose, šiame nebus apie miesto įžymybes kalbančios gidės. Už tai kiekvienas naktinis pramogautojas gaus liemenę, o lietaus atveju - ir lietpaltį. Taip pat, visus norinčius išbandyti naktinį irklavimą Nerimi, organizatoriai nuveš į turo pradžią bei pasitiks jo pabaigoje.

M. Zotikovos teigimu, naktiniai baidarių turai Nerimi tiks ir pavieniams įspūdžių ieškotojams – „Vaiduokliai“ plaukimus rengia kiekvieną rugpjūčio penktadienį, o 50 Lt kainuojantys bilietai parduodami visuose „Tiketos“ prekybos taškuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS