Nauja Vilniaus informacinė vakcinacijos kampanija: skiepas ramina kaip katės | Diena.lt

NAUJA VILNIAUS INFORMACINĖ VAKCINACIJOS KAMPANIJA: SKIEPAS RAMINA KAIP KATĖS

  • 7

Pasiskiepijus bus ramiau it paglosčius mielą, švelnų katiną – su tokia informacine kampanija prieš šventes startuoja Vilniaus miesto savivaldybė. Namų aplinkoje su katėmis įsiamžinę vilniečiai lauko reklamos stenduose ir viešojo transporto ekranuose kvies sustiprinti imunitetą nuo COVID viruso – „Bus raMiau“, skelbia kampanijos šūkis.

Idėją šiai kampanijai Vilniaus miesto savivaldybei padovanojo trys agentūros – „Autoriai“, „Synthesis Consulting Group“ ir „BPN Intense“.

Pasak Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus, šis prieššventinis laikas puikiai tinka nusiraminimui ir pasirūpinimui savo sveikata.

„Šiemet visi jau labai daug laiko ir energijos skyrėme diskusijoms apie vakcinas. Dabar kviečiame tiesiog ramiai priimti sprendimus. Ir galime užtikrinti – skiepas suteikia tokią pat ramybę, kaip ir mylimo naminio gyvūno glostymas. Linkiu šventes pasitikti būnant ramesniems dėl savo ir artimųjų sveikatos“, – savivaldybės pranešime cituojamas Vilniaus meras.

Informacinės kampanijos „Bus raMiau“ herojais tapo trys savo namų aplinkoje įamžinti vilniečiai ir jų katės. Pasak kampanijos autorių, tai situacija ir aplinka, kuri leidžia jaustis saugiai ir ramiai.

Informacinė kampanija jau šiandien bus matoma socialiniuose tinkluose, ACM ekranuose ir viešajame transporte, o nuo kitos savaitės pasirodys sostinės lauko reklamos stenduose. Vilniečius ir jų kates įamžino fotografas Kęstutis Žilionis.

Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad gauti trečiąjį (kaip ir pirmąjį) skiepą nuo COVID viruso galima keliasdešimtyje skirtingų sostinės vietų – vakcinacijos centre „Litexpo“, savo poliklinikose, privačiose klinikose bei vaistinėse – visur nemokamai.

GALERIJA

  • Nauja Vilniaus informacinė vakcinacijos kampanija: skiepas ramina kaip katės
  • Nauja Vilniaus informacinė vakcinacijos kampanija: skiepas ramina kaip katės
  • Nauja Vilniaus informacinė vakcinacijos kampanija: skiepas ramina kaip katės
  • Nauja Vilniaus informacinė vakcinacijos kampanija: skiepas ramina kaip katės
  • Nauja Vilniaus informacinė vakcinacijos kampanija: skiepas ramina kaip katės
Vilniaus savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Netiesa,

ir nereikia žmonių apgaudinėti - kiekvienam skirtingai. Galimas atvejis, kai keletą mėnesių visai nustosi miegoti naktimis ir tik ryte užmigsi. Arba prarasi energiją, raumenys taps lyg skuduras - nieko dirbti nepajėgsi. Ar tokiems apmokamas nedarbingumas? - Juk jiems ir komunalinius, ir ryšio mokesčius susimokėti, ir maisto reikia. Galimas atvejis, kad ir po pusės metų naktimis niežės skiepo vietą. Galimas atvejis, kad ne vieną kurį, o visus šiuos ir dar kitus šalutinius poveikius patirsi. Kaip tada? O jei gyveni ne vienas, o su tais, kuriais turėjai ir turi rūpintis, o tu tįsai lovoje bejėgė?

GINTAS

KAS DAR CIA PER APSURDAS, JAU VELNIAI NET NEZINO KA DARYTI, JUEMS REIKIA SUBADYTI 90 PROCENTU, O YRA TIK 57 PROCENTA, TAI JAU NET NEZINO KO IMTIS

jau

aiskeja kaip nuo sio marmalo jau melasklaidai pradejo kates vaidentis nors pavasaris dar toli o sis marmalas aktyvina sexpriklausomybe===
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS