Kaip sukurti nepamirštamą vasarą vaikams jūsų kieme? | Diena.lt

KAIP SUKURTI NEPAMIRŠTAMĄ VASARĄ VAIKAMS JŪSŲ KIEME?

  • 0

Sparčiai artėjant vasarai ir vaikų atostogoms, puikiai žinome, kad vaikai norės kuo daugiau savo laisvo laiko praleisti gryname ore, mėgaujantis vasariška saule. Kaip tėvai gali įsitikinti, kad vaikas linksmai ir saugiai praleis laiką savo namų kieme ir neieškos nuotykių kitur?

Daugiametė mūsų patirtis rodo, kad svarbų vaidmenį atlieka tinkami žaislai. Lauko žaislai yra labai skirtingi ir jų pasirinkimas gali būti itin sudėtingas, todėl, remdamiesi „ABC žaislai“ statistika ir tėvelių atsiliepimais, mes Jums siūlome smagiausius ir populiariausius vaikų lauko žaislus.

Vaikiškos transporto priemonės

Juk visi vaikai nori būti panašūs į savo tėvelius ir turėti savo nuosavą automobilį, su kuriuo galės pasijusti tikru kiemo karaliumi ir visus savo kasdienius pasivaikščiojimus paversti stilingais pasivažinėjimais sode arba savo namų kieme. Nenuginčijamai vieni populiariausių lauko žaislų yra elektromobiliai. Vaikiški elektromobiliukai suteiks daug džiaugsmo kiekvienam vaikui. Didelis elektrinių automobiliukų pasirinkimas gali susukti galvą. Kokį elektromobilį pasirinkti – visų gerai žinomą ir vertinamą BMW ar „Mercedes“? O galbūt sportišką „Mustang GT“, prabangų „Lamborghini“ ar didelį dvivietį visureigį? Kad ir kokį automobilį parinktumėte savo mylimam vaikui, nuostabus laiko praleidimas yra garantuotas. Pasivažinėjimai su elektriniais automobiliais yra ne tik džiaugsmingi, bet ir itin saugūs, todėl, kad beveik visi elektromobiliai turi nuotolinio valdymo pultelį, kuris visiškai, tam prireikus, leis tėveliams valdyti transporto priemonę. Jeigu norite kažko paprastesnio, nemažiau dėmesio skiriama balansiniams dviračiams, paspirtukams, riedlentėms ir daugeliui kitų transporto priemonių. Dviračiai neabejotinai yra amžina klasika, kuri bus aktuali ne tik mažiems, bet ir dideliems vaikams bei palaikys jų fizinę formą.

Sūpynės

Ar prisimenate tą nuostabų jausmą, kai, būdami vaikais, iš visų jėgų bėgdavome link sūpynių, o užlipus ant jų niekada nesinorėdavo nulipti? Pripažinkime, tai vienas geriausių ir linksmiausių laiko praleidimų gryname ore, šiltomis vasaros dienomis. Šiais laikais vaikiškų sūpynių pasirinkimas yra itin didelis, tačiau tai nereiškia, kad išsirinkti kokybiškas sūpynes yra neįmanoma. Šiuo metu pačios populiariausios sūpynės yra „gandro lizdas“, kuriose tėvai gali linksmintis kartu su savo vaikais. Gaubtas pagrindas leis patogiai įsitaisyti ir mėgautis šilta vasariška saule. Išsirinkus savo norus atitinkančias sūpynes, belieka pasirinkti mėgstamiausią vietą savo namų kieme joms pakabinti. Nepamirškite, kad sūpynes galite kabinti ne tik lauke, bet ir kambaryje ar terasoje, todėl jomis galėsite naudotis net ir užklupus nelauktam lietui.

Baseinai

Baseinas visada užtikrins itin linksmas pramogas karštą vasaros dieną ir bus puikus laiko praleidimas šeimos narių apsuptyje. Ne visada turime laiko nuvykti prie ežero arba kito vandens telkinio, todėl nieko nėra geriau, nei turėti didelį karkasinį ar pripučiamą baseiną savo namų kieme ir mėgautis vandens pramogomis visą dieną.

Įvairaus dydžio ir stiliaus baseinai atitiks kiekvieno norus, todėl galėsite išsirinkti sau labiausiai tinkantį baseiną. Vienas svarbiausių dalykų, turint baseiną, yra jo tinkama priežiūra, todėl nepamirškite naudoti specialiai baseinams sukomplektuotų chemijos rinkinių. Vandens švara ir krištolinė jo išvaizda yra itin svarbi, norint kokybiškai ir saugiai mėgautis vandens pramogomis.

Sporto įranga

Sportas visada buvo ir bus aktualus visoms kartoms. Tai tapo ypač svarbu šiais laikais, kai visi praleidžia ypač daug laiko sėdėdami vienoje vietoje. Šiuo atveju įvairios sportinės veiklos yra itin vertingos vaikų fizinei formai palaikyti, todėl, norint suteikti ne tik linksmą, bet ir kokybišką laiko praleidimą savo vaikams, rekomenduojama naudoti tinkamą ir vaiko norus atitinkančią sporto įrangą . Tai gali būti futbolo vartai, bokso rinkiniai, krepšinio lankai ir daug kitų. Batutas taip pat bus itin įdomus ir naudingas užsiėmimas bet kokio amžiaus vaikams. Tai vienas populiariausių būdų mėgautis energingomis pramogomis. Tiesiog išsirinkite norimo skersmens batutą ir mėgaukitės vasara kartu su savo vaikais.

Smėlio žaislai

Žaidimai smėlyje yra ypač aktualūs mūsų mažyliams. Žaidimai smėlio dėžėje leidžia vaikams išlaisvinti savo kūrybiškumą. Įvairios formelės sužadins vaiko susidomėjimą kurti ir statyti kuo įdomesnes smėlio figūras. Tokio tipo pramogas kieme galima labai lengvai paįvairinti nuperkant papildomų priedų žaidimams smėlyje, pradedant kibirėliais ir kastuvais, baigiant dideliais ekskavatoriais ir traktoriais

Žvelgdami į šias penkias populiariausias lauko žaislų kategorijas galime padaryti išvadą, kad viskas slypi paprastuose dalykuose. Paprastas žaidimas smėlio dėžėje su tinkamai parinktais smėlio žaislais gali sukelti pačių geriausių emocijų, visų gerai žinomas dviratis gali būti tas, kuris motyvuos vaiką kas rytą keltis anksčiau ir pradėti rytinius nuotykius. Siūlome ypač platų vaikiškų žaislų pasirinkimą mūsų interneto parduotuvėje „ABC žaislai“ . Esame įsitikinę, kad rasite savo ir vaikų norus atitinkančių lauko žaislų, kurie padarys šią vasarą itin ypatingą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS