Nuo pirmadienio Vilniaus miesto savivaldybė kontaktiniu būdu aptarnaus tik turinčius galimybių pasą | Diena.lt

NUO PIRMADIENIO VILNIAUS MIESTO SAVIVALDYBĖ KONTAKTINIU BŪDU APTARNAUS TIK TURINČIUS GALIMYBIŲ PASĄ

  • 3

Mažindami galimybę plisti koronaviruso infekcijai, Vilniaus miesto savivaldybėje nuo pirmadienio kontaktiniu būdu klientai bus aptarnaujami tik su galimybių pasu. Paslaugas vilniečiai taip pat gali užsisakyti elektroniniu būdu bet kuriuo jiems patogiu metu iš bet kurios vietos.

Elektroniniu būdu paslaugas sostinės gyventojai gali užsisakyti savivaldybės interneto svetainėje, raštus galima teikti el. p. savivaldybe@vilnius.lt ir elektroninio pristatymo sistemoje arba siunčiant paštu – Konstitucijos pr. 3, Vilnius.

Galimybių pasą išsiimti galima apsilankius interneto svetainėje gpasas.lt ir elektroninėmis priemonėmis patvirtinus savo tapatybę.

„Nemokamai galimybių pasą galite išsiimti Registrų centro klientų aptarnavimo padaliniuose, Lietuvos pašto skyriuose, „Pay Post“ klientų aptarnavimo vietose, „Sodros“ padaliniuose ir vaistinėse. Prireikus konsultacijų, visuomet galite susisiekti tel. 1664“, – rašoma savivaldybės pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

palaikau pilnai

labai gerai. kaimieciams cia ne vieta.

ano

geras kom tik pridurnsiu kad ivesdami prievarta patys pjaunat saka ant kurios sedit...

taip

kubilfitras blokuoja kom tu kurie nesutinka su svab prievarta zmonijai o visos marionetes nupirktos populiacijos mazinimui======

SUSIJUSIOS NAUJIENOS