NVSC: Antavilių pensionate nustatyta 15 naujų atvejų, Vilniaus miesto ligoninėje – 10 | Diena.lt

NVSC: ANTAVILIŲ PENSIONATE NUSTATYTA 15 NAUJŲ ATVEJŲ, VILNIAUS MIESTO LIGONINĖJE – 10

Iš 43 per savaitgalį nustatytų naujų koronaviruso atvejų 15 yra nustatyti Antavilių pensionate, 10 – Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje, BNS sekmadienį sakė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) gydytoja epidemiologė Daiva Razmuvienė.

„Antaviliuose 15 naujų ir 10 – Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje“, – sakė ji.

Pasak NVSC atstovės, kol kas neturima duomenų, ar šie atvejai patvirtinti pacientams, ar įstaigų personalui.

„Visi likę yra pavieniai ir yra vienas šeiminis atvejis“, – sakė D. Razmuvienė.

Skelbdama naujus atvejus Sveikatos apsaugos ministerija sekmadienį informavo, jog penktadienį nustatytų atvejų buvo daugiau nei aštuoni, kaip buvo skelbta šeštadienį, šiuo metu aiškinamasi, kiek iš šių 43 atvejų buvo nustatyta šeštadienį, o kiek – penktadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

AS

Ir kas tuos senelius ten uzkrecia, jie niekur neina, lankytojai pas juos uzdrausti. Tai is kur tas virusas? Reiskia uzkrecia pensionato darbuotojai. Tai gal reikia viena karta daryti tvarka.

Konkreciai?

Kokia ta Vilniaus miesto klinikine ligonine,a? Ju yra ne viena. Kas cia per isplaukusi informacija?

Negi

tokioje valstybeleje kaip Lietuva negalima padaryti tvarkos su informacijos pateikimu.Tai 8, tai 43.Kas daugiau?Ar ziniasklaida nemoka rinkti ir teikti teisinga info., ar SAM nesugeba operatyviai ir tiksliai ja teikti.Zmones seka tokia info.Ir klaidindami, arba nelaiku ja teikdami sukeliat chaosa ir erzeli visuomeneje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS