Prezidentė R. Meilutytei padovanojo savo bičių medaus | Diena.lt

PREZIDENTĖ R. MEILUTYTEI PADOVANOJO SAVO BIČIŲ MEDAUS

  • 3

Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su olimpine ir pasaulio čempione Rūta Meilutyte, šią vasarą įvairiuose čempionatuose Lietuvai iškovojusia 10 medalių.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su olimpine ir pasaulio čempione Rūta Meilutyte, šią vasarą įvairiuose čempionatuose Lietuvai iškovojusia 10 medalių. Šalies vadovė plaukikei padėkojo už Lietuvos garsinimą, įteikė simbolinę taurę ir padovanojo savo bičių medaus.

Apdovanojimų gausa, pasak prezidentės, liudija, kad Rūta Meilutytė šiuo metu yra nepralenkiama.

„Rūta tapo įkvepiančiu pavyzdžiu ne tik Lietuvos jaunimui, bet ir visiems mūsų šalies žmonėms. Kiekviena jos pergalė dar labiau sustiprina pasididžiavimo savo šalimi jausmą ir tikėjimą jos galimybėmis. Kai laimi Rūta – laimi visa Lietuva", – sakė valstybės vadovė.

Prezidentė pabrėžė, kad plaukikės ryžtas ir atkaklus darbas bei pagarba ir meilė Tėvynei – geriausias Lietuvos garsinimo visame pasaulyje įrodymas.

R. Meilutytė šią vasarą vykusiuose Europos jaunimo plaukimo, Pasaulio vandens sporto šakų ir Pasaulio jaunių čempionatuose laimėjo 6 aukso ir 4 sidabro medalius. Šešiolikmetė Lietuvos plaukikė taip pat pagerino du pasaulio rekordus.

Pernai Lietuvos prezidentė R. Meilutytę apdovanojo ordino „Už nuopelnus Lietuvai" Komandoro didžiuoju kryžiumi.

GALERIJA

  • Prezidentė  R. Meilutytei padovanojo savo bičių medaus
  • Prezidentė  R. Meilutytei padovanojo savo bičių medaus
  • Prezidentė  R. Meilutytei padovanojo savo bičių medaus
  • Prezidentė  R. Meilutytei padovanojo savo bičių medaus
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Maironis

Jos panašios ne tik savo išvaizda, jos abi - tvirtos asmenybės („Tarp pakrančių plačių, tarp beržų, drebulių viršūnės jos nelenkia savo“).

HM kaip jus panasios

super pagarba jaunai merginai......GRAZU....Saunuole Meilutyte

NA NA

įdomu ,nuo kada mūsų prezidentė pradėjo nešti medų ir turi naują konspiracinį vardą ,,bitė ,, .būtų gerai jei lietuva eksportuotu medų su ,, didžiają bite ,, visi turėtumėm ką veikti ,,,,sėkmės laižyti medų ,ir aš ten buvau viską mačiau ,bet nieko negavau .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS