Prie mobiliojo patikros punkto – milžiniškos eilės: eilinį kartą valdžia šaiposi iš pedagogų | Diena.lt

PRIE MOBILIOJO PATIKROS PUNKTO – MILŽINIŠKOS EILĖS: EILINĮ KARTĄ VALDŽIA ŠAIPOSI IŠ PEDAGOGŲ

  • 11

Pradėjus masiškai dėl COVID-19 testuoti pedagogus prie mobiliojo patikros punkto sostinėje nusidriekė eilės. Lūkuriuojantys pastebi – čia ne tik nesilaikoma saugaus atstumo, bet ir tenka šalti stovint lauke, kol testas bus atliktas.

Matomais vaizdais prie Vilniuje, V. Gerulaičio gatvėje, esančio COVID-19 mobiliojo punkto čia buvusi moteris socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo ketvirtadienį.

„Norintys atlikti testą jau registruoti asmenys turi stovėti tokią eilę. Laiku atvykusi, stoviu paskutinė. Kuris iš jų serga? Atstumų nematyti. Dalinkimės tvarka“, – stebėjosi ji.

Užfiksuotas nuotraukas su nusidriekusia eile žmonių išvydę daugelis internautų žodžių į vatą nevyniojo – pavadino tai absurdu. Kaip paaiškėjo, darželio auklėtojai ir pradinių klasių mokytojai vasario 4 d. šioje vietoje lūkuriavo, kol jiems bus atliktas greitasis COVID-19 testas, tačiau esą stovėti ir šalti lauke kai kuriems teko valandą ar ilgiau.

„Eilinį kartą šaiposi iš pedagogų. Registruotis buvo galima kas keturias penkias minutes. Ir kvailiui aišku, kad atlikti testą vienam žmogui reikia mažiausia 15 minučių. Pedagogai gi kantrūs. Valdžia liepė, mes ir bėgam. Gėda valdžiai“, – esama situacija piktinosi prie įrašo komentavusi Rūta.

„Niekad karantinas nesibaigs“ – spėjo Audronė, o Rima pridūrė: „Patys lenda į mirtį“. „Iš kur tiek žmonių, kurie skuba darytis COVID-19 testą? Per tokius sėdėsime iki kitų metų griežtame karantine“, – stebėdamasis prognozavo Donatas.

Eilinį kartą šaiposi iš pedagogų.

Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Povilas Poderskis, paklaustas, ar sostinės valdžia žino, kad prie mobiliojo patikros punkto, V. Gerulaičio gatvėje, buriavosi eilės pedagogų, teigė, kad situacija tikrai žinoma ir dėl jos apgailestaujama.

„Tiesiog įvyko tam tikrų planavimo klaidų ir buvo priskirta daugiau žmonių į vieną laiko juostą negu realiai galėta aptarnauti, bet šiandien tos problemos išspręstos ir toliau pedagogų testavimas greitaisiais testais vyksta sklandžiai“, – atsakydamas į klausimą penktadienį nuotolinės spaudos konferencijos metu tikino jis.

GALERIJA

  • Prie mobiliojo patikros punkto – milžiniškos eilės: eilinį kartą valdžia šaiposi iš pedagogų
  • Prie mobiliojo patikros punkto – milžiniškos eilės: eilinį kartą valdžia šaiposi iš pedagogų
  • Prie mobiliojo patikros punkto – milžiniškos eilės: eilinį kartą valdžia šaiposi iš pedagogų
Feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

pedagogams

Nesižeminkite ir skelbkite streiką. Ši Vilniaus valdžia, išskyrus viešuosius ryšius, visiškai nieko nesugeba. Net su sniego valymu apsikiaulino ir apsimelavo, iš tikro biudžetą suplanavę besniegei žiemai.

Pilietiškas

O kiek Sveikatos ministerijoje gydytojų? Ar bent ministro parėjai medikai? Tokio ten nesugebėjimo dirbti nebuvo ir prie Verygos! Gal ir gerai, kad Nausėda jo nenorėjo! O kodėl Šimonytė toliaruoja tą betvarkę, tai čia kitas klausimas! Nieko gero iš tos Lietuvėlės neliks- valstiečiai pradėjo, konservatoriai su kitokių poreikių partija pribaigs

KAIP PADARYTUM GERIAU

Nustokit zyzti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS