Prasideda Giedraičių gatvės rekonstrukcija – bus laikinų eismo draudimų | Diena.lt

PRASIDEDA GIEDRAIČIŲ GATVĖS REKONSTRUKCIJA – BUS LAIKINŲ EISMO DRAUDIMŲ

  • 2

Sostinėje prasidėjo šnipiškiečių laukta Giedraičių gatvės rekonstrukcija. Čia tiesiamas dviračių takas, atnaujinama pėsčiųjų infrastruktūra, įrengiamas modernus apšvietimas, atnaujinama kelio danga.

Darbų pradžioje Giedraičių g. bus susiaurinta, o atkarpoje nuo Krokuvos g. iki Daugėliškio g. bus paliktas vienpusis eismo judėjimas viena juosta (nuo Daugėliškio g. Krokuvos g. link). Eismo ribojimai rekonstrukcijos metu tęsis iki lapkričio mėnesio. Darbai vyks etapais, todėl transporto eismo draudimai ir aklakelių zonos keisis.

Svarbu Giedraičių gatvės gyventojams ir greta įsikūrusių įmonių darbuotojams: nuo birželio 17 d. iki liepos 22 d. laikinai bus draudžiamas transporto priemonių eismas Giedraičių gatvės dalyje tarp Krokuvos ir S. Fino gatvių. Šioje darbų zonoje laikinai keisis ir pėsčiųjų eismas – pėstieji galės eiti tik viena kelio puse.

Gatvės rekonstrukcijos darbus vykdo UAB „Akordas 1“. Dėl vietos gyventojų įvažiavimo į darbų zoną būtinais atvejais gyventojai prašomi susisiekti su minėtos įmonės atstovais tel. (8-5) 263 7100.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.  Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

GALERIJA

  • Prasideda Giedraičių gatvės rekonstrukcija – bus laikinų eismo draudimų
  • Prasideda Giedraičių gatvės rekonstrukcija – bus laikinų eismo draudimų
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Catherine Hypes

„Google“ už kiekviena savaite sumokejo internetini darba iš namu nuo 4000 iki 9000 euru. Gavau pirmaji menesi € 20974 ir 29485 eurus mano paskutinio menesio „Google“ mokejime ir dirbau 2–4 valandas per diena laisvalaikiu lengvai iš namu. Tai tikrai patogi vartotojui,, iR aš tiesiog taip džiaugiuosi,, kad sužinojau apie tai... Skaityti daugiau šioje svetaineje. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com

ttt

Gatve sutvarkyt reikia taciau kaip gyventojam privaziuot kai kelininkai tiesiog iskas duobe ir ka tada statyk uz puse kilo-nu nesamone viena raso uzdarysim vienpusis eismas po to uzdarysim visiskai dali gatves -hui suprasi karoce burdakas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS