Prieš kariuomenės šimtmečio minėjimą – eismo ribojimai Vilniuje | Diena.lt

PRIEŠ KARIUOMENĖS ŠIMTMEČIO MINĖJIMĄ – EISMO RIBOJIMAI VILNIUJE

  • 1

Dėl pasirengimo Lietuvos kariuomenės šimtmečio minėjimui darbų Vilniaus centre lapkričio 20-23 dienomis bus ribojamas eismas, penktadienį pranešė sostinės savivaldybė.

Eismo ribojimai numatyti Vilniaus Konstitucijos prospekte bei Lvovo ir Upės gatvėse.

Šalia pastato Konstitucijos pr. 22 ir priešais jį 9–15 val. ir 20–6 val. bus laikinai aptverta viena eismo juosta.

Nuo lapkričio 22 dienos vakaro iki lapkričio 24 dienos 22 vakaro paruošiamieji darbai vyks ir Upės gatvės dalyje nuo Saltoniškių gatvės iki Baltojo tilto.

Šioje gatvės dalyje bus draudžiamas eismas, o nuo lapkričio 23 d. vakaro iki lapkričio 24 d. vakaro eismas bus draudžiamas visoje Upės gatvėje.

Lapkričio 24 dienos 12–14 val. vyks Lietuvos kariuomenės atkūrimo 100-ųjų metinių minėjimas, kurio metu vyks iškilminga rikiuotė ir paradas Konstitucijos prospekte, Kalvarijų gatvės dalyje nuo Konstitucijos prospekto iki Upės gatvės ir Upės bei Lvovo gatvėse.

Tuo metu bus draudžiamas bet koks eismas minėtomis gatvėmis. Vairuotojams rekomenduojama rinktis apylankas Žalgirio – Rinktinės gatvėmis bei Rinktinės – Žygimantų – A. Goštauto gatvėmis.

Lvovo gatvėje eismas bus draudžiamas nuo lapkričio 23 dienos vakaro iki 24 dienos popietės.

Nuo lapkričio 22 dienos vakaro iki lapkričio 24 dienos vakaro renginiui bus rezervuotos automobilių stovėjimo vietos Upės ir Lvovo gatvėse bei automobilių stovėjimo aikštelėse šalia sporto, pramogų ir verslo centro „Forum palace“ ir šalia Konstitucijos pr. 26. pastato.

Konstitucijos pr., Lvovo ir Upės gatvių gyventojams ir įmonėms išduoti leidimai statyti automobilius mokamose automobilių stovėjimo vietose žaliojoje ir geltonojoje zonose generalinės repeticijos ir renginio metu galios ir kitose zonose.

Nuo lapkričio 23 dienos vakaro iki lapkričio 16 dienos popietės taip pat keisis kai kurie viešojo transporto tvarkaraščiai.

GALERIJA

  • Prieš kariuomenės šimtmečio minėjimą – eismo ribojimai Vilniuje
  • Prieš kariuomenės šimtmečio minėjimą – eismo ribojimai Vilniuje
  • Prieš kariuomenės šimtmečio minėjimą – eismo ribojimai Vilniuje
K. Kovalėlio / BFL nuotr., savivaldybės schemos
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

uuuuo

uuo atvarys su kaniagom tempemi vezimai maksimkom apdeti...juk pries simta metu tik taip ir tebuvo...lt tris tankus priestvaninius teturejo...na ir dabar turbut tiek teturi...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS