R. Avlasevičius prieš A. Belmekki: kažkas turi jį sustabdyti | Diena.lt

R. AVLASEVIČIUS PRIEŠ A. BELMEKKI: KAŽKAS TURI JĮ SUSTABDYTI

  • 0

Tarptautinis bušido turnyras „KOK’110 Mega Series“ sugrįžta į Vilnių. Jau kovo 18 dieną dvikovų sporto mėgėjai turės galimybę vėl prisiminti adrenalino jausmą, kurį sukelia jau tradiciniais tapę bušido „King of Kings“ tarptautiniai turnyrai. Vienoje iš daug įspūdžių žadančių dvikovų susikaus sporto klubui „Sparta“ atstovaujantis Raimondas Avlasevičius prieš tituluočiausią Norvegijos pusvidutinio svorio kategorijos kovotoją.

„Kažkas turi jį sustabdyti!“ – taip apie artėjančią kovą Vilniuje kalbėjo būsimas R. Avlasevičiaus priešininkas iš Norvegijos Akramas Belmekki. Marokietiškų šaknų turintis kovotojas ypač pavojingas priešininkas lietuviui. Sportininko pergalių sąraše – Norvegijos K-1 ir Šiaurės šalių kikbokso čempiono, ISKA Pasaulio čempiono titulai.

„Pergalė prieš KOK 77 kg svorio kategorijos „Grand Prix“ nugalėtoją būtų svarbus laiptelis KOK organizacijos Europos čempiono diržo link. Įveikęs R. Avlasevičių nesustosiu ir sieksiu savo išsvajoto tikslo – tapti KOK Europos, o galbūt ir pasaulio čempionu!“ – nesikuklino A. Belmekki.

Savaime suprantama, kad šiame sporte kukliems vietos nėra, tai jau ne kartą pademonstravo ir kylanti KOK ringo žvaigždė R. Avlasevičius. Ryžtingai savo užsibrėžtu keliu einantis ir juodu darbu sporto salėje sau pergales užsitikrinantis lietuvis taip pat niekad neslėpė savo ambicijų, ne kartą išreiškęs savo siekį tapti KOK čempionu.

Anot patyrusių kovos menų specialistų, būtent ši kova sukėlė daugiausia diskusijų dėl galimo nugalėtojo ir pirmą kartą balsai pasidalijo į lygias dalis. Kitaip ir negalėtų būti, kai ringe ruošiasi susitikti du lygiaverčiai priešininkai.

Jau mažiau nei už trijų savaičių Vilniaus „Jeep“ arena bus pilna bušido sirgalių energijos ir noro išvysti pergalingai į viršų iškeltas savo favoritų rankas, neapsakomo grožio „Bushido angels“ merginų ir įspūdingos šou programos.  Daugiau informacijos www.bushido.lt.

GALERIJA

  • R. Avlasevičius prieš A. Belmekki: kažkas turi jį sustabdyti
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS