R. Šimašius atskleidė, kodėl nualpo: niekas manęs nenuodijo | Diena.lt

R. ŠIMAŠIUS ATSKLEIDĖ, KODĖL NUALPO: NIEKAS MANĘS NENUODIJO

  • 65

LRT televizijos tiesioginio eterio metu per agitacinę laidą dėl daugybinės pilietybės referendumo ketvirtadienį sunegalavęs Laisvės partijos atstovas, buvęs sostinės meras Remigijus Šimašius paaiškino, kas nutiko.

Daugiau detalių apie nelaimę politikas atskleidė komentaruose prie kovo 14-ąją paskelbto savo įrašo feisbuke.

„Daug žmonių vakar išgąsdinau, tad šiandien privalau ne tik pailsėti, bet ir atsiskaityti. Dėl visa ko, dar vakar nuvažiavau į Santariškes. Gavau nuostabią kvalifikuotą priežiūrą, tyrimus. Ačiū visiems ten dirbantiems naktimis dėl mūsų sveikatos.

Išvada – skrandis, dėl to – dehidratacija. Paprasta rekomendacija – gerkite daug vandens, ypač jei skysčius prarandate, ir blogai pasijutę vis dėlto nebijokite nuvilti ir neikite į tiesioginį eterį.

Sąmokslo teorijos yra tik sąmokslo teorijos: niekas manęs nenuodijo, fatalinių ligų neturiu, svorio smarkiai numečiau prieš trejus metus – tada buvo daug streso, bet ir sportuoti bei sveikiau maitintis pradėjau (pastarieji dalykai – labai į naudą).

Ir dėl referendumo – vakar visai nebloga laida buvo. Džiaugiuosi dalyvavęs, nes galėjau kaip teisininkas daugybę priešininkų mitų išsklaidyti. Pažiūrėkite, jei įdomu. Ir balsuokit UŽ pilietybės išsaugojimą mūsų piliečiams“, – rašė R. Šimašius.

 

 

Primename, kad pasisakant Pasaulio lietuvių bendruomenės atstovei Daliai Henkei, nuo greta esančio pulto, prie kurio stovėjo R. Šimašius, pažiro dūžtančios vandens taurės šukės.

Laidą vedanti žurnalistė Nemira Pumprickaitė informavo, kad laida trumpam nutraukiama, sunegalavus R. Šimašiui.

Po pertraukėlės laidai grįžus į eterį N. Pumprickaitė informavo, kad buvusiam sostinės merui teikiama pagalba. Vėliau R. Šimašius grįžo į savo vietą ir tęsė dalyvavimą laidoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (65)

...

Tai neniuxino jis su laisves partija? Kazi kiek ten tiesos ka jis sako apie skrandi

IŠANGĖS gaujos p y d a r a s ŠIMAŠIUS -

paskutinis m a t ė gyvą ŪSĄ

ogogolikas

Atvirai pasakysiu, dehidrataciją mes vadiname sušniaku po pjankės. Gert mažiau reikia, arba iš ryto įkalti alaus, nes gali ne tik nualpti bet ir šaukštą padėti.
DAUGIAU KOMENTARŲ