R. Šimašius į sostinę atvykstantiems maršo dalyviams: Vilnius myli visas šeimas | Diena.lt

R. ŠIMAŠIUS Į SOSTINĘ ATVYKSTANTIEMS MARŠO DALYVIAMS: VILNIUS MYLI VISAS ŠEIMAS

  • 16

Šeštadienį iš pajūrio į Vilnių pajudėjus automobilių kolonai, prasidėjo kontroversiškai vertinamas vadinamasis „Didysis šeimos gynimo maršas“. Diskusijas visuomenėje ir Seimo salėje sukėlusio renginio dalyvius Laisvės partijai priklausantis sostinės meras Remigijus Šimašius pasitinka žinute, kad „Vilnius myli visas šeimas“. Toks užrašas šeštadienį įsižiebė Vilniaus mieste esančioje kelio švieslentėje, o meras nuotrauka su ja pasidalijo savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyros įraše.

„Pasitinkame Vilniaus svečius. Gero šeštadienio visiems“, – socialiniame tinkle rašė R. Šimašius.

Ko gero, meras tokiu užrašu reaguoja į „Šeimos gynimo maršo“ renginio idėją, esą dabartinės valdžios ketinami priimti įstatymai kelia riziką tradicinei šeimai. Be to, renginio organizatoriai griežtai pasisako prieš partnerystės įstatymą.

Iš Klaipėdos į Vilnių pajudėjusi „Šeimos gynimo maršo“ kolona kuklesnė nei prognozavo organizatoriai.

Klaipėdos policijos atstovė spaudai Andromeda Grauslienė Eltai teigė, kad iš Klaipėdos miesto šeštadienio ryte pajudėjo apie 200 automobilių, iš Plungės – apie 70, iš Gargždų ir Kretingos – apie 50, iš Palangos – apie 17 ir Skuodo – 7.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Senuks

Apsišviete lgbt infuenceriai

Didybės manija? Už visus kalba?

Yra tokia gera dalijimosi darbuotojais praktika. Vilnijus mielai pasidalins su kuo nors meru ir vyr. architektu. Gal kam reikia? - Vežkitės.

tadas

visiems geras nebusi, simasiau. slidus ir prisitaikeliskas zmogelis...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS