R. Šimašius kreipėsi į rusakalbius vilniečius: prašau, ateikite į vakcinacijos centrą | Diena.lt

R. ŠIMAŠIUS KREIPĖSI Į RUSAKALBIUS VILNIEČIUS: PRAŠAU, ATEIKITE Į VAKCINACIJOS CENTRĄ

Vilniaus meras Remigijus Šimašius pirmadienį kreipėsi į rusakalbius vilniečius, ragindamas skiepytis nuo COVID-19.

„Mieli Vilniaus gyventojai, noriu kreiptis į jus, kalbančius rusų kalba, kurie taip pat kasdien dalyvauja mūsų gyvenime, tačiau šiandien mes matome, kad tie žmonės, kurie kalba rusiškai, gana retai eina skiepytis, o tų, kurie kalba lietuviškai, vakcinacijos dažnis Vilniuje yra kur kas didesnis nei rusakalbių – kalbant ir apie pensininkus, ir apie abiturientus – visose kategorijose tas pats. Mums svarbi visų žmonių sveikata, kad ir kokia kalba jie bekalbėtų, todėl norėčiau kreiptis į jus, kad jūs ateitumėte skiepytis, kad pasinaudotumėte šiais mūsų turimais žmonijos pasiekimais. Mes visi turime būti sveiki ir rūpintis savo bei mus supančių žmonių sveikata. Prašau, ateikite į naują Vilniaus vakcinacijos centrą – jūs mums, kaip ir patys sau, reikalingi sveiki. Mes turime įveikti koronavirusą“, – rusų kalba į vilniečius kreipėsi R. Šimašius.

Vilniuje atidarytas dar vienas vakcinavimo centras

I. Gelūno / Fotobanko nuotr.

ELTA primena, kad premjerė Ingrida Šimonytė balandžio viduryje taip pat rusų kalba kreipėsi į Visagino gyventojus, kurie yra tarp vangiausiai besiskiepijančių visoje šalyje, ir paragino skiepytis nuo COVID-19.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

bla

manau jau nebepririnks daugiau nei rusų nei lietuvių. Teks tenkintis taip 45 priocentais, nes kitaip nebus. O dar neramumai gręsia, taip, kad... ramiai gyvenam toliau

Šaunuoliai

Kokie šaunuoliai, nors jie turi savo nuomonę. Ne avių banda. Batka Lukašenka neuždarė šalies karantinui. Na ir ką? Ar tai blogai?

Anonimas

Ir kaip jie ten Lietuvoje gyvena ,,lyg ateiviai is Menulio?? nemoka valstybines kalbos? ir oziuojasi,nesiskiepina , tai vaikshciojantys zarazos nesiotojai. Juos reikia izoliuoti ,kaip Australija izoliavo raupsuotuosius;izoliacija pades sustabdyti viruso platintojus -ju paciu terpeje
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS