Registrų centro prekės ženklas – už 8,5 tūkst. eurų | Diena.lt

REGISTRŲ CENTRO PREKĖS ŽENKLAS – UŽ 8,5 TŪKST. EURŲ

Registrų centro prekės ženklą už 8,5 tūkst. eurų kurs agentūra „TBWA\Vilnius“.

Valstybės registrus ir informacines sistemas valdanti valstybės įmonė šią savaitę pasirašė sutartį su konkurso laimėtoja.

Pasirinkta kūrybinė agentūra pagal sutartį turės sukurti naują Registrų centro prekės ženklą, parengti jo pozicionavimo strategiją, sukurti prekės ženklo šūkį, taip pat stiliaus vadovą.

Įmonė atkreipia dėmesį, kad numatoma pakeisti ar atnaujinti tik įmonės prekės ženklą, Registrų centro pavadinimo keisti neketinama.

Registrų centro Komunikacijos vadovas Tadas Valančius sako, kad naujasis prekės ženklas turėtų atitikti įmonės strateginius tikslus tapti „atvira visuomenei, efektyvia, pažangia ir skaidriai valdoma valstybės įmone“, savo veiklą grindžiančią inovatyviais sprendimais.

Registrų centras prekės ženklui skirs 8,5 tūkst. eurų – lėšos numatytos  logotipo sukūrimui, jo naudojimo strategijai, stiliaus knygai, bet į šią sumą neįskaičiuotos komunikacijos, fizinio prekės ženklo bei dokumentų keitimo išlaidos. 

Registrų centras tvarko pagrindinius valstybės registrus ir informacines sistemas, kuriose kaupiami Lietuvai svarbūs duomenys. Įmonėje dirba apie 1 500 darbuotojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nu jo

As jau ir sinoprikams sukuriau suki uz 50000 jewrorubliu ,,rytoj lis, arba ne'' beliko, tik zenkla sukurti uz 75000.

Juozas

Buk naglai izulus ir gyvensi gerai, nes Lietuvoje nera ATSAKOMYBES. Tai iauge i krauja, o kaip ta YDA isguiti? Kokia institucija turi atsakyti?

Anonimas

sukciu lizdas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS