Santaros klinikos dar turi laisvų vietų COVID-19 skyriuose | Diena.lt

SANTAROS KLINIKOS DAR TURI LAISVŲ VIETŲ COVID-19 SKYRIUOSE

Sekmadienio, lapkričio 1-osios duomenimis, Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikose gydomi 104 COVID-19 sergantys pacientai, iš jų Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje – 8.

Santaros klinikos skelbia, jog turi laisvų vietų II COVID-19 skyriuje, naujai įsteigtame III COVID-19 skyriuje Pediatrijos centre ir Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje.

Santaros klinikose koronavirusinė infekcija diagnozuota 47 medikams, izoliavęsi dėl kontakto su infekuotais žmonėmis – 56 medikai.

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras pranešė, kad šalies ligoninėse dėl COVID-19 gydomi 495 pacientai, 46 iš jų – reanimacijoje.

Praėjusią parą, spalio 31-ąją, Lietuvoje nustatyta 895 nauji užsikrėtimo COVID-19 atvejai. Iki šios dienos Lietuvoje iš viso patvirtinti 15719 infekcijos atvejų.

Praėjusią parą mirė 1 žmogus.

Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos sekmadienio ryto duomenimis, koronaviruso infekcijos sukelta liga Lietuvoje šiuo metu serga 10613 žmonių.

Mirtis jau pasiglemžė 166 žmones. 57 žmonės, užsikrėtę koronavirusu, mirė dėl kitų priežasčių, skelbia Nacionalinis visuomenės sveikatos centras.

Pasveikusiųjų – 4883. Izoliacijoje šiuo metu yra 33291 asmuo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai

gal baikit mulkint zmones ir pasakykit kad medikams isakyta neskleist tiesos nes jie gauna vokeliuse uz tyleima pagal PSO bilgeico programa kuria turbut jau visi zino isskyrus seniokus kurie neismoko to meno o jaunimas gudrus isvaziaves o kas turi darba irgi brangina tai tyla gera byla pajacams geroves saly kur demonkratinys sulygins visus po antivyrusines skystu inplantu injekcijos kur visi taos /laimingi/ AA amen senjoras 83m?...

Ligonines lova

Tai uzdarikite musu visa nauja seima giditi 4 metams tai ir sutaupitume pinigeliu i biudzieta :-)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS