Savaitgalį renginių metu Vilniuje – laikini eismo ribojimai | Diena.lt

SAVAITGALĮ RENGINIŲ METU VILNIUJE – LAIKINI EISMO RIBOJIMAI

  • 6

Artėjantį šeštadienį Vilniuje nuo Bernardinų sodo iki Baltojo tilto pievos vyks eitynės už taiką ir lygybę. Vėliau prie Baltojo tilto lauks šventinis koncertas. Renginių metu Vilniaus centre bus laikinų eismo ribojimų, laikinai keisis ir viešojo transporto trasos.

Birželio 4 d. 12–16 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas T. Vrublevskio, Šventaragio, Barboros Radvilaitės gatvėse ir Maironio gatvės dalyje nuo Barboros Radvilaitės iki Užupio gatvės.

Vilnius.lt nuotr.

Tą pačią dieną 14.30–16 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas Gedimino prospekto dalyse nuo Šventaragio iki Vilniaus gatvės, nuo Jogailos iki J. Tumo-Vaižganto gatvės, Vasario 16-osios gatvės dalyje nuo Kaštonų gatvės iki Gedimino prospekto ir A. Stulginskio gatvės dalyje nuo A. Smetonos gatvės iki Gedimino prospekto.

Vilnius.lt nuotr.

Organizatoriams rengiantis koncertui prie Baltojo tilto, birželio 4 d. 8–24 val. bus draudžiamas transporto priemonių eismas (išskyrus renginio dalyvių transportą su leidimais) Upės gatvės dalyje nuo Kalvarijų iki Algimanto Nasvyčio gatvės.

Vilnius.lt nuotr.

Kaip keisis viešojo transporto maršrutų trasos

Renginių metu į Vilniaus miesto centrą atvykti galima 2, 3, 4, 6, 12, 17 maršrutų troleibusais bei 1G, 3G, 6G, 10, 11, 33, 53, 88 ir 89 maršrutų autobusais.

10 maršruto autobusai nuo 12 iki 16 val. į Markučius nuo Kalvarijų–Šeimyniškių g.–Konstitucijos pr. sankryžos važiuos Šeimyniškių, Olandų, Drujos gatvėmis, toliau – įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos Žaliojo tilto, Karaliaus Mindaugo tiltas, Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademijos ir Užupio stotelėse. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa 10 maršruto autobusai papildomai stos Lvivo, Rinktinės, Šeimyniškių, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko, Drujos stotelėse.

11 maršruto autobusai nuo 12 iki 16 val. iš Žvėryno iki Pamėnkalnio–Pylimo–Jogailos gatvių sankryžos važiuos įprasta trasa, toliau suks į Pylimo gatvę ir važiuos Bazilijonų, M. Daukšos, Žiupronių, Subačiaus, Drujos gatvėmis, toliau važiuos iki Olandų g., apsisuks ir toliau važiuos savo trasa Žvėryno kryptimi. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos Jogailos, Vinco Kudirkos aikštės, Karaliaus Mindaugo tilto, Arkikatedros, Bernardinų sodo, Dailės akademijos, Vilnios, Užupio, Bernardinų kapinės ir Bernardinų stotelėse. Kursuodami pakeistu maršrutu autobusai papildomai stos Centro poliklinikos, Reformatų, MO muziejus, Vingrių, Rūdninkų, Bazilijonų, Aušros vartų, Misionierių, Subačiaus, Drujos stotelėse.

33 maršruto autobusai nuo 12 iki 16 val. iš Šiaurės miestelio iki Karaliaus Mindaugo tilto kursuos įprasta trasa, toliau suks į T. Kosciuškos gatvę ir važiuos Olandų bei Drujos gatvėmis, o įsukę į Sukilėlių gatvę grįš į įprastą trasą. Tokia pačia trasa autobusai grįš į Šiaurės miestelį. Pakeitus trasą minėto maršruto autobusai nestos Arkikatedros, Bernardinų sodo, Dailės akademijos, Užupio ir Subačiaus stotelėse. Kursuodami šia trasa 33 maršruto autobusai papildomai stos Karaliaus Mindaugo tilto (link Kalnų parko), Kalnų parko, Šv. Petro ir Povilo bažnyčios, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko ir Drujos stotelėse.

89 maršruto autobusai nuo 12 iki 16 val. iš Nepriklausomybės aikštės iki Karaliaus Mindaugo tilto kursuos įprasta trasa, toliau suks į T. Kosciuškos gatvę ir važiuos Olandų bei Drujos gatvėmis, o įsukę į Sukilėlių gatvę grįš į įprastą trasą iki stotelės Aušros vartai ir važiuos tiesiai į Stotį. Tokia pačia trasa autobusai važiuos ir atgal. Pakeitus trasą minėto maršruto autobusai nestos Arkikatedros, Bernardinų sodo, Dailės akademijos, Užupio, Subačiaus stotelėse. Kursuodami šia trasa 89 maršruto autobusai papildomai stos Karaliaus Mindaugo tilto (link Kalnų parko), Kalnų parko, Šv. Petro ir Povilo bažnyčios, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko ir Drujos stotelėse.

Detalesnę informaciją apie pakeistų autobusų maršrutų trasa rasite čia.

Renginių metu galimi trumpalaikiai viešojo transporto vėlavimai centrinėje miesto dalyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Lauris

Koks ce renginys psihiniu iskrypeliu sergančių psihinė liga

To lietuvis

O kokios problemos del lietuvos seimu? Engiamos? Uzdraustos? Vaiku negalima tureti? Vaiku pasalpu neduoda? Ar tu cia, patvorini, tik tusciais saudai?

Lietuvis

Dėl šeimų valdžia, nei piršto nepajudina. O dėl homoseksualistų skiria pinigų renginiams, uždaro gatves, paralyžuoja miestą ir t.t.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS