Skandalingoji mokytoja ir vėl organizuoja mitingą: žada protestuoti prieš Vyriausybės represijas | Diena.lt

SKANDALINGOJI MOKYTOJA IR VĖL ORGANIZUOJA MITINGĄ: ŽADA PROTESTUOTI PRIEŠ VYRIAUSYBĖS REPRESIJAS

  • 45

Riaušėmis pasibaigusio mitingo organizatorė Astra Genovaitė Astrauskaitė šeštadienį sostinėje organizuoja naują mitingą. Šįkart, kaip ir ankstesniais kartais, planuojama priešintis Vyriausybės priimtiems sprendimams dėl pandemijos valdymo. 

Apie planuojamą mitingą mokytoja A. G. Astrauskaitė pranešė socialinio tinklo paskyroje.

„Renkamės spalio 16 d., šeštadienį, 12 val., Katedros aikštėje protesto eisenai prieš I. Šimonytės vyriausybės PSO, ES, Kl. Švabo pasaulinės, nurodymais grįstos, represinės politikos Lietuvoje vykdymą. Protestuosim prieš neatšaukiamą, nesibaigiantį karantiną, įvestą nepaprastąją padėtį, kai daug pasaulio valstybių net neįvedė tokių priemonių, o jau dabar atsisako rimtus sveikatos sutrikdymus ar net mirtis sukeliančių skiepų, kurie neapsaugo nuo koroninių, virusinių gripo atmainų, susirgimų“, – protesto motyvus vardijo organizatorė.

Kodėl nekalbama su visuomene, nesitariama, o tik represiniais nutarimais, įstatymais nuleidžiama žmonėms ant galvų?

Pasak A. G. Astrauskaitės, žmonės Lietuvoje yra vakcinuojami prievarta. „Nekompetentinga Lietuvos vyriausybė visgi ir toliau siekia prievarta žmones paskiepyti bandomaisiais, genoinžineriniais vaistais; vykdo sveikų, nesutinkančių dalyvauti bandymuose žmonių segregavimą GP (galimybių pasais); prievartinį reikalavimą nedalyvaujantiems bandymuose sveikiems studentams, dirbantiems žmonėms už savo pinigus testuotis arba atsisakyti studijų, darbo; siekia atlikti tirpalų bandymus su nepilnamečiais vaikais. Tai – nusikaltimai, pažeidžiantys Lietuvos Respublikos Konstituciją“, – socialiniame tinkle rašė mokytoja.

„Taip pat pasisakome prieš vienašališkus nutarimus, be visuomenės pritarimo, įkurti Kl. Švabo (vykdančio „COVID-19. Great Reset“ pasaulinį planą) PEF atstovybę Lietuvoje, pasisakome prieš ketinimus pirmiems ES pajungti neištirtą sveikatos poveikiui 5G ryšį Lietuvoje, kai visiškai pakanka dabartinio 4G ryšio. Kodėl visa tai vykdoma, kokie valdančiųjų tikslai, kokie gauti nurodymai? Žmonių sekimui, informaciniam, komunistiniam socialinių balų konclageriui įkurti? Kodėl nekalbama su visuomene, nesitariama, o tik represiniais nutarimais, įstatymais nuleidžiama žmonėms ant galvų? Tokia vyriausybės veikla labai supriešino, suskaldė Lietuvos žmones, paskatino nusivylimą, nedarbą, savižudybes. Paskatino migraciją į kitas ES valstybes, kur nevykdomos represijos prieš gyventojus“, – teigė A. G. Astrauskaitė.

Tokia vyriausybės veikla labai supriešino, suskaldė Lietuvos žmones, paskatino nusivylimą, nedarbą, savižudybes.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams Vilniaus miesto savivaldybės ryšių su žiniasklaida specialistas Paulius Vaitekėnas patvirtino, kad savivaldybė iš fizinio asmens yra gavusi prašymą suteikti leidimą organizuoti mitingą spalio 16 dieną.

„Prašyme nurodoma, kad susirinktų iki 500 žmonių. Ir, be abejo, kaip ir visais atvejais, visą tai bus svarstoma su policija ir institucijomis“, – kalbėjo P. Vaitekėnas.

Pašnekovo teigimu, savivaldybė sprendimą dėl leidimo išdavimo turėtų priimti ketvirtadienį popiet.

Panašu, kad skandalingoji mokytoja planuoja ne tik mitingą, bet ir eiseną. Nurodomas maršrutas – nuo Katedros iki Seimo ir atgal.

Pasak savivaldybės atstovo, prašyme nurodoma, kad šeštadienį planuojamas įvykis yra įvardijamas kaip protestas prieš Vyriausybės represijas.

Primename, kad rugpjūčio 10 dieną po mitingo prie Seimo dėl COVID-19 ribojimų prasidėjo riaušės. Prieš protestuotojus policijos pareigūnai panaudojo ašarines dujas, piktybiškiausiai nusiteikę protestuotojai buvo išvesti.

Prie Seimo kilo riaušės

P. Peleckio / Fotobanko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (45)

Morgana

Geriau energiją išliek lankydama vienišus senukus, slaugyk ligonius, bet noras pritilpti prie lovio sujaukė smegenis

gal gitanas sudalyvaus

, prisivalgęs antivakseriškų kotletų.

Cha cha cha

Baikit užgaulioti seną moteriškę, jau septintą dešimtmetį kulniojančią link kapinių. Kai sulauksit tokio amžiaus, gal jums patiems užeis noras ne tik mitingus organizuoti, bet ir striptizą sušokti? Į senatvę kiekvienas savaip suvaikėja. Reikia tik džiaugtis, kad moterėlė, lyg ta katė per morčių, naktimis sogais nelaksto.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS