Skiepytis registruojami vilniečiai, priklausantys visoms patvirtintoms prioritetinėms grupėms | Diena.lt

SKIEPYTIS REGISTRUOJAMI VILNIEČIAI, PRIKLAUSANTYS VISOMS PATVIRTINTOMS PRIORITETINĖMS GRUPĖMS

  • 0

Nuo šio ketvirtadienio Vilniuje skiepui gali registruotis visoms Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) patvirtintoms prioritetinėms grupėms priklausantys asmenys. Tarp jų – policijos pareigūnai, senjorai, pedagogai, abiturientai (18 metų ir vyresni), dėstytojai, asmenys, kurie turi lėtinių ligų, taip pat slaugantieji neįgaliuosius.

Gyventojai galės rinktis ne tik norimą vakcinacijos laiką ar vietą, bet ir vakciną. Registruotis galima ketvirtadienį nuo 15 val. puslapyje vakcina.vilnius.lt.

Tuo metu ketvirtadienį prasidėjęs aktyvus 65 metų ir vyresnio amžiaus vilniečių skiepijimas bus tęsiamas ir toliau. 65 metų ir vyresnius asmenis gali registruoti ir jų artimieji, draugai ar net kaimynai, tai paprastai galima padaryti internetinėje svetainėje vakcina.vilnius.lt.

„Skiepijimas Vilniuje nesustoja – vien šiandien (ketvirtadienį – ELTA) skiepą gauti užsiregistravo 3500 senjorų, kurie gaus „Pfizer-BioNTech“ vakciną. (...)“, – sakė administracijos direktorė Lina Koriznienė. 

Vakcinacija toliau bus vykdoma Vilniaus miesto savivaldybėje, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centre (Žirmūnų g. 1B), Karoliniškių ir Šeškinės poliklinikose.

GALERIJA

  • Skiepytis registruojami vilniečiai, priklausantys visoms patvirtintoms prioritetinėms grupėms
  • Skiepytis registruojami vilniečiai, priklausantys visoms patvirtintoms prioritetinėms grupėms
S. Žiūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS