Sostinėje vyks serialo „Sisi“ filmavimai: mieste numatoma naujų eismo ribojimų | Diena.lt

SOSTINĖJE VYKS SERIALO „SISI“ FILMAVIMAI: MIESTE NUMATOMA NAUJŲ EISMO RIBOJIMŲ

  • 6

Vilniuje antradienį prasideda žinomo televizijos serialo „Sisi“ filmavimai. Jų metu įvairiose miesto dalyse laikinai bus ribojamas eismas, rašo portalas „Made in Vilnius“.

Anot portalo, liepos 2 dieną nuo 6–18 val. filmavimai vyks Kairėnų gatvėje, techninį transportą pastatant Gvazdikų gatvėje. Taip pat jau nuo pirmadienio 6 val. iki antradienio d. 18 val. Kairėnų gatvėje bus rezervuotos 25 automobilių stovėjimo vietos.

Nuo ketvirtadienio 14.30 iki 22.30 val. filmavimai vyks Konstitucijos prospekte ir Upės gatvėje. Pranešama, kad šioje dalyje trumpam bus ribojamas pėsčiųjų eismas.

Tą pačią dieną filmavimai taip pat vyks Pasažo skersgatvyje. Jų metu bus draudžiamas transporto priemonių ir pėsčiųjų eismas, rezervuota 10 automobilių stovėjimo vietų.

Nuo liepos 9 dienos filmavimai vyks Vilniaus universiteto vidiniame kieme Universiteto g. 3. Filmavimo reikmėms Universiteto ir Šv. Jono gatvėmis bus vedami žirgai, todėl bus ribojamas transporto priemonių ir pėsčiųjų eismas.

Liepos 9 ir 12 d. serialo filmavimai vyks šalia pastato Meistrų g. 12C. Jų metu bus trumpam bus draudžiamas transporto priemonių (išskyrus viešąjį transportą) eismas Meistrų gatvėje.

Liepos 10 d. filmavimai vyks Vilniaus rotušėje. Jų metu bus rezervuojama 12 automobilių stovėjimo vietų Didžiojoje gatvėje, o kelio dalyje tarp Vilniaus rotušės ir Rotušės aikštės bus statomas techninis transportas.

Baigiamieji serialo filmavimai liepos 14, 15 ir 16 dienomis vyks Vilniaus universiteto vidiniame kieme. Pranešama, kad liepos 14–16 dienomis 30 automobilių stovėjimo vietų bus rezervuojama Šv. Jono gatvėje ir 10 automobilių stovėjimo vietų Liejyklos gatvėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Prašymas Redakcijai

Tokio pobūdžio tekstai būtų daug informatyvesni, jei būtų rašomas ne tik gatvės pavadinimas, bet ir miesto rajono pavadinimas. Kai to nėra, panašūs gatvėvardžiai galvoje susipainioja, ir nukeliauji priešinga, nei reikia, kryptimi.

Austrija mums davė Elžbietą, ir ji

Buvo žmona mama sveikų Žygimanto vaikų, karalienė, o Barbė tebuvo komercinis triukas, prekeivė iš plebėjų, vežiojusi po Europą šį bei tą pardavimui. Imperatorienė Si Si buvo puiki, ji mokėjo save prižiūrėti ir valdyti. O kad filmuos ir Upės gatvėje, Vilniuje, juokinga. Istoriškai tai žydžių prostitučiųvlabai pigių kvartalas ir ten dar laikydavo šunis, atrenkamus tarnybai. Na, lygiai kaip ir esamos Prokuratūros paskirtis, būti Asilų mokyklinės tarnybinių šunų ir nurašyti iš pigių kabareto žydžių prieglauda. Todėl bus smagu, tikėtina.

to Zosei

Nekliedėk nesąmonių ir neskleisk melo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS