Sostinės J. Jasinskio gatvėje dėl vykdomų darbų ribojamas eismas | Diena.lt

SOSTINĖS J. JASINSKIO GATVĖJE DĖL VYKDOMŲ DARBŲ RIBOJAMAS EISMAS

  • 0

Pradedant šilumos tinklų remonto darbus Vilniaus J. Jasinskio gatvėje, griežtinami eismo ribojimai, kad būtų užtikrintas saugumas tiek eismo dalyviams, tiek darbus vykdantiems žmonėms.

Kaip pranešė Vilniaus savivaldybė, dalis ribojimų buvo įvesti jau antradienį, nuo ketvirtadienio jie sugriežtinami – iki kitos savaitės šeštadienio nuo Liubarto tilto centro kryptimi J. Jasinskio gatve bus leidžiamas tik vietos gyventojų, aptarnaujančio ir specialiųjų tarnybų transporto eismas.

Šia kryptimi įvažiavimas į V. Kudirkos–Pamėnkalnio–J. Jasinskio gatvių sankryžą bus draudžiamas – gyventojų, aptarnaujantis ir specialiųjų tarnybų transporto eismas bus nukreipiamas apylankomis per A. Rotundo ir Pakalnės gatves.

J. Jasinskio gatve Žvėryno kryptimi bus leidžiamas visų transporto priemonių eismas, jis vyks viena eismo juosta, kartu su viešuoju transportu.

Dėl įvestų eismo ribojimų, iš Liubarto gatvės transporto priemonės bus nukreipiamos į Vytauto gatvę, Žvėryno tilto link. Visiems vairuotojams rekomenduojama rinktis alternatyvius maršrutus A. Goštauto, J. Tumo-Vaižganto ir V. Kudirkos gatvėmis.

Šiuo laikotarpiu J. Jasinskio gatve 11 ir 21 maršrutų autobusai kursuos tik Žvėryno kryptimi. Atnaujinti tvarkaraščiai skelbiami svetainėje ir programėlėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS