Sostinės Verkių ir Kareivių gatvių sankryžoje pradedamas antras darbų etapas | Diena.lt

SOSTINĖS VERKIŲ IR KAREIVIŲ GATVIŲ SANKRYŽOJE PRADEDAMAS ANTRAS DARBŲ ETAPAS

  • 0

Verkių ir Kareivių gatvių sankryžoje pradedamas antras inžinerinių tinklų rekonstrukcijos darbų etapas. Nuo šeštadienio keičiasi prieš tai buvusi eismo organizavimo tvarka, visi darbai perkeliami į sankryžos vidurį.

Anot Vilniaus miesto savivaldybės, darbus numatyta baigti iki gruodžio 30 dienos. Perspėjama, kad vairuotojai turėtų planuotis ilgesnį kelionės laiką važiuojant Kareivių, Verkių gatvėmis, rekomenduojama darbų zoną apvažiuoti aplinkinėmis greitojo eismo gatvėmis.

Verkių ir Kareivių gatvių sankryžoje, 6–7 m gylyje, išmontuojamas esamas fiziškai ir morališkai pasenęs 800 mm skersmens gelžbetoninis lietaus surinkimo kolektorius, vietoj jo klojamas naujas 1600 mm skersmens stiklo pluošto kolektorius.

Magistralinio paviršinių nuotekų tinklo rekonstrukcija Verkių ir Kareivių gatvių sankryžoje yra Kareivių ir Žirmūnų gatvių lietaus nuotekų rekonstrukcijos projekto dalis. Įgyvendinus projektą, bus išspręstos aplink esančių teritorijų problemos: užtvindymas per liūtis ir paviršinių lietaus nuotekų valymas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS