Specialistams nerimą kelia COVID-19 situacija Vilniaus apskrityje | Diena.lt

SPECIALISTAMS NERIMĄ KELIA COVID-19 SITUACIJA VILNIAUS APSKRITYJE

Praėjusios paros koronaviruso atvejų statistikoje – vėl nerimą keliantys skaičiai: 3 799 registruoti atvejai ir 43 mirtys. Sudėtinga padėtis Vilniaus apskrityje – čia praėjusią parą nustatyti net 1139 užsikrėtimo COVID-19 atvejai.

„Turime labai sudėtingą situaciją. Pirma reikėtų paminėti Vilniaus apskritį – vėl registravome daugiau nei 1100 atvejų vien Vilniuje. Tai iš tikrųjų rodo, kad situacija labai sudėtinga ir, matyt, čia yra rezultatas kai kurių mūsų žmonių apsipirkinėjimo, bandymų pasiruošti šventėms prieš sugriežtinant karantiną. Šiandien norisi žmonėms pasakyti, kad jeigu mes taip pat elgsimės neatsakingai per šventes, tai apie karantino režimo švelnėjimą dar ilgai negalėsime kalbėti. Vilniuje situacija išlieka labai sudėtinga, kituose regionuose taip pat nemažai atvejų: Kaunas vėl užfiksavo daugiau nei 800 atvejų“, – neramiomis žiniomis su LRT radiju dalinosi Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistė Justina Petravičienė.

Šalies ligoninėse šiuo metu gydomi 2 284 sergantieji, deguonis reikalingas 1 355 iš jų, 104 pacientų plaučiai ventiliuojami dirbtinai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

,./

........del visuomenes saugumo pandemijos metu privalau pranešti: pasisaugokit tokio išsigimėlio Aivaro Znamensko, gyvenančio Taikos pr.84-4, važinėjančio juodu automobiliu BMW XS valst. nr. LYE 489, kuris pasiveja žmogų lauke prie parduotuvės ir spjauna jam ant veido grasindamas apkrėsti virusu, už tai kad žmogus drįso jam ir jo šliundrai Simonai pasakyti pastabą kad jie laikytūsi atstumo prie kasos, išsigimėliui Znamenskui policija už tai jau yra surašiusi protokolą nr. 24-ANR_P-1056-2020...už tokią situaciją šalyje galit "padekoti" tokiems kaip Znamenskas....iveskit į googla Znamenską, pamatysit kur dirba tas išsigimėlis ir geriau ten neikit, nes gali apspjauti... pasidalinkit šiuo pranešimu su kuo daugiau žmonių...

?

Kodel ES biurokratai vilkina viska su skiepais mazai dar numire zmoniu globalistams dar mazai ?Vyksta totalus globalistu karas pries zmonija paleistas kovinis virusas vakcina israsta o kiek delse globalistu tarnai ES kol nusprende vakcina gera.Lietuvoje didziausi susirgimai ko ponas Nauseda nereikalauja daugiau vakcinu Lietuvai juk mes susirgimu lyderiai ?Prezidentas Moldova Baltarusija rupinasi bet ne Lietuva.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS