Statytojai kariauja su ligonine: begėdiškai nesumokėjo už remontą? | Diena.lt

STATYTOJAI KARIAUJA SU LIGONINE: BEGĖDIŠKAI NESUMOKĖJO UŽ REMONTĄ?

  • 1

Respublikinė Vilniaus psichiatrijos ligoninė pradėjo karą su jiems remontą atlikusia statybų bendrove, informuoja LNK žinių tarnyba.

Kivirčas įsisiūbavo netikėtai, tačiau panašu, kad liepsnos bus sutramdytos tik teisme.

O konfliktu virtusi istorija prasidėjo pavasarį, kai ligoninė nusprendė už 200 tūkst. eurų suremontuoti Alzheimeriu sergančių ligonių palatas.

„Mes sutvarkėme du aukštus, tualetus, suklijavome plyteles, viskas buvo gerai, kol buvo prižiūrėtojas. Kada padarėme visus darbus, ir liko nesumokėta dalis sumos, prasidėjo kažkokie žaidimai, mes dabar nežinome, ką daryti“, – žurnalistams pasakojo įmonės „Budekos statyba“ statybos darbų vadovas Vitalijus Bulgakas.

Statybininkai tvirtina, kad baigus remontą, ligoninė atsisako sumokėti likusius pinigus, o ligoninės vadovas slapstosi.

Statybininkai skaičiuoja, kad ligoninė jiems liko skolinga ketvirtadalį sumos – 50 tūkst. eurų. Statybininkai sako, kad ligoninė jiems pinigų nemoka, dėl esą nekokybiškai atliktų darbų.

Plačiau – reportaže:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Bausmė

Liūdesys apima visus kurie susiduria su Respublikinės Vilniaus psichiatrinės ligoninės vadovu, VU profesoriumi A.Germanavičiumi. Nagai į save lenkti taip, kad jam visai neįdomūs nei pacientai, nei personalas, nei kitos įstaigos. Kai jam asmeniškai nėra naudos, tai jis slapstosi ir nuo pacientų problemų, ir nuo jų artimųjų, ir nuo personalo, ir nuo SAM, ir nuo VU... Jeigu asmeniškai nenaudingos statybos, tai nubaus per teismus. O kiek kolegų kenčia, tik SAM yra visiškai nusispjauti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS