Sužavėjo vairuotojo poelgis: smagu, kad dar yra tokių žmonių | Diena.lt

SUŽAVĖJO VAIRUOTOJO POELGIS: SMAGU, KAD DAR YRA TOKIŲ ŽMONIŲ

  • 2

Sostinės viešuoju transportu važinėjanti vilnietė internete pasidalino gražia istorija apie geraširdį autobuso vairuotoją.

Moterį maloniai nustebino netikėtas vyro poelgis: sustojęs vairuotojas po gatves klaidžiojantį benamį šunį pasikvietė į autobusą ir pavaišino mėsa.

„Visiškai ne į temą, bet mačiau labai gražų vaizdą. Važiuojant su 3 autobusu nuo miesto link Vaidotų, vairuotojas sustojo netoli Salininkų žiedo ne stotelėje ir pradėjo pypsinti. Nelabai supratau kam, po to atidarė duris ir sako: ateik, ateik. Kadangi tamsu, niekas nesuprato, kam jis sako. Lygtais nieko nesimato. Vėliau į autobusą įlipo juodas didelis šuo ir vairuotojas davė jam mėsos. Matyt, tai daro ne pirmą kartą, nes sustojo ir kelias akimirkas dairėsi, ieškojo. Tiesiog labai smagu ir gražu, kad tokių žmonių yra. Kai vairuotojas įlipo atgal į autobusą, davęs mėsos ir pavedęs šunį tolyn nuo kelio, jis grįžo tokiom švytinčiom akim, kad pažiūrėjus į šį žmogų, pasidaro taip gera ir miela širdy. Geri darbai džiugina“, – gerų žodžių gyvūnus mylinčiam vairuotojui negailėjo mergina.

Ir kiti internautai džiaugėsi gražiu vairuotojo poelgiu, reiškė jam padėką ir siuntė daug karmos taškų.

Atsirado ir tokių, kurie tvirtino taip pat matę, kaip šio autobuso vairuotojas toje pačioje vietoje ne kartą šėrė benamį šunį.

„Taip, man irgi teko matyti panašų vaizdą, toje pačioje vietoje. Tas pats vairuotojas maždaug kiekvieną dieną ten sustoja ir nuneša šuniukui maisto! Tikrai labai gražu ir malonu!!!“ – rašė kita vilnietė.

Buvo komentatorių, siūlančių vairuotojui benamį šunį priglausti, dar kiti ragino kreiptis į gyvūnų globos tarnybas.

Šią savaitę Lietuvoje nuskambėjo ir visai kitoks elgesio su gyvūnais atvejis. Alytaus rajone katinui buvo surengta žiauri egzekucija.

Sodų bendrijos gyventojai rado ant kryžiaus prikaltą katiną. Šokiruoti Panemuninkėlių kaimo gyventojai iškvietė pareigūnus. Pastarieji atvykę nuo medžio nuėmė kryžių ir ėmė ieškoti pirštų antspaudų. Pirminiais duomenimis, kryžius su prikaltu prie jo katinu atvežtas prie Panemuninkėlių kaimo. Čia jis buvo prikaltas prie medžio.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ggg

Taip...yra žmonių,yra ir išsigimėlių !!!

Anonimas

Visur ir visada tik sekmes tau,gerasis Zmogau!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS