Teisme – A. Tapino skundas dėl S. Skvernelio žodžių | Diena.lt

TEISME – A. TAPINO SKUNDAS DĖL S. SKVERNELIO ŽODŽIŲ

Žurnalistas, visuomenės aktyvistas Andrius Tapinas teismui apskundė Seimo Etikos ir procedūrų komisijos sprendimą neatlikti tyrimo dėl premjero Sauliaus Skvernelio apie jį išsakytų žodžių.

Vilniaus apygardos administracinis teismas ketvirtadienį priėmė nagrinėti A. Tapino skundą, BNS informavo teismo atstovė Sigita Jacinevičienė – Baltaduonė.

A. Tapinas teismo prašo įpareigoti parlamentinę komisiją atlikti tyrimą pagal jo pateiktą skundą.

Teismo posėdžio data dar nepaskirta.

A. Tapinas skundus pateikė dėl S. Skvernelio Seime išsakytų teiginių. Premjeras parlamente kalbėjo, kad dėl savo vaidmens organizuojant mokytojų mitingą A. Tapinas tampa politiku, o nebe žurnalistu, o keliamu chaosu siekiama pakeisti valdžią.

A. Tapinas sako, kad S. Skvernelis galėjo pažeisti politiko elgesio principus ir prašo, kad Seimo komisija rekomenduotų premjerui viešai jo atsiprašyti.

Komentuodamas A. Tapino skundus, S. Skvernelio atstovas spaudai sakė, kad ministras pirmininkas „A. Tapino šou nedalyvaus“.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

petriukas

geda

WAU

Jau net nejuokinga ,bet nyku,kaip Tapiniukas isijaute i teisuolio ,zurnalisto,artisto,politiko,visuomenininko ,soumeno role.Bet desnis toks-kai nori buti viskuo,paprastai buni niekas.

Pagaliau kas nors!

Suimkite šitą žmonių įdavinėtoją Tapiną su visa Nelaisvės televizija! Jis ne kartą kenkė žmonėms laisvai reikšti savo įsitikinimus, terorizavo soctinkluose juos ir skundė kur tik papuola tol, kol komsomolco išsigandę valdininkai prieš juos griebdavosi represijų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS