V. Šerėno atminimą galima pagerbti Vilniaus laidojimo rūmuose | Diena.lt

V. ŠERĖNO ATMINIMĄ GALIMA PAGERBTI VILNIAUS LAIDOJIMO RŪMUOSE

  • 11

Penktadienio vakare į Anapilį iškeliavusio Vytauto Šerėno bendražygis Haroldas Mackevičius pasidalino su LRT.lt informacija apie atsisveikinimą su visų mylimu laidos „Dviračio žinios“ vedėju, humoristu.

Atsisveikinimas su V. Šerėnu vyks Vilniaus laidojimo rūmuose Olandų g. 22, šeštoje salėje. Pirmadienį, gegužės 13 dieną, nuo 12 iki 20 valandos, ir antradienį, gegužės 14 dieną, nuo 10 iki 12 valandos. Urna išnešama 12 valandą.

Mišios už V. Šerėną bus aukojamos pirmadienį, 19 val., Bernardinų bažnyčioje.

V. Šerėno laidotuvės vyks Antakalnio kapinėse.

Artimųjų pageidavimu velionį prašoma pagerbti keliais kukliais žiedais.

LRT televizijos laidos „Dviračio žinios“ vedėjas, ekonomikos mokslų daktaras Vytautas Šerėnas, eidamas 60-uosius metus, netikėtai mirė penktadienio vakarą, sustojus širdžiai.

V. Šerėnas laiką leido savo sodyboje Labanoro girios glūdumoje, šalia Girutiškio rezervato. Atvykusiems medikams humoristo atgaivinti nepavyko.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Gita Svetikienė

Labai skaudu,bet kodėl anksti dievulis pasikviečia taip mylimus žmones?Užuojauta šeimai,gedim visi

ROBERTAS N.

Uzuojauta visiems artimiesiems del mylimo zmogaus netekimo. Stipribes Jums ir Dievo globos. Anksciausiai iseina patys geriausi ir sviesiausi zmones

Algys

Uzuojauta artimiesiems ir mums! Ne maziau brangus ir ziurovams jis buvo,ne tik giminems. Tikiuosi jis dabar su Sapranausku bajerius skaldo!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS