Valdyba spręs, ar atleisti Vilniaus šilumos tinklų vadovą | Diena.lt

VALDYBA SPRĘS, AR ATLEISTI VILNIAUS ŠILUMOS TINKLŲ VADOVĄ

Vilniaus šilumos tinklų valdyba penktadienį spręs, ar atleisti daugiau nei trejus metus jai vadovaujantį Mantą Buroką.

Vilniaus mero atstovas spaudai Aleksandras Zubriakovas BNS patvirtino, kad penktadienį šis klausimas teikiamas valdybai.

„Rytoj yra numatytas Vilniaus šilumos valdybos posėdis, kuriame tarp kitų klausimų bus sprendžiamas ir šis“, – sakė jis.

Anot A. Zubriakovo, sprendimą atleisti direktorių siūlo šilumos tinklų valdybos pirmininkas, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Julius Morkūnas.

Pastarasis atsisakė kalbėti su BNS žurnalistu ir nurodė kreiptis į savivaldybės viešųjų ryšių skyrių. 

M. Burokas BNS sakė ketvirtadienį taip pat girdėjęs kalbas apie galimą jo atleidimą – ano jo, tai yra kai kurių valdybos narių iniciatyva. 

„Su manimi apie tai niekas nekalbėjo, todėl esu kiek sutrikęs. Nes jei kalbėtume apie mano darbo kokybę, visi rodikliai yra daugiau nei geri – arbitražo procesas sklandus, metus baigėm su 6 mln. eurų pelno, efektyvumas didėja, avarijų tinkle mažėja“, – BNS sakė M. Burokas. 

M. Burokas sostinės šilumos ūkiui vadovauja nuo 2015-ųjų spalio. 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Šimašiau, gėda!

Matyt meras pažadėjęs šitą vietą už kokią naudą sau. Nu šiaip labai gaila, kai tokie vadovai priverčiami palikti įmones. Rodos jau viską sutvarkė, įmonė puikiai dirba po Vilniaus energijos laikų. O čia... Šimašiau, gėda!

nuomone

Taigi Morkūnas bandė prasukti varkes VŠT sąskaita, bet gerb. Burokas nepasirašė, tai dabar apsaugojęs visų piliečių pinigus turės lėkti iš pareigų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS