Vilniaus meras R. Šimašius skiriasi su žmona | Diena.lt

VILNIAUS MERAS R. ŠIMAŠIUS SKIRIASI SU ŽMONA

  • 62

Vilniaus meras Remigijus Šimašius pranešė, kad skiriasi su žmona Agne Matulaite.

„Noriu pasidalinti man labai nelengvu sprendimu dėl šeimos. Tam, kad iš anksto neliktų vietos interpretacijoms ir manipuliavimui nuogirdomis ar istorijų kūrimui. Po šešiolika metų bendro gyvenimo, iš kurių vienuolika metų santuokoje, priėmiau sprendimą skirtis. Sprendimas toli gražu nėra impulsyvus ar neapgalvotas, priešingai –stipriai išjaustas, daug kartų pergalvotas, pamatuotas, įskaitant ir per tuos keletą mėnesių, kai gyvenu vienas atskirai, – antradienio vakarą feisbuke rašė politikas. – Natūralu, kad mano draugams ir bet kam gali kilti klausimas „Tai kodėl?“. Deja, dažniausiai į svarbiausius gyvenimo klausimus nebūna labai paprasto vieno sakinio atsakymo, o bandymai jį suformuluoti atrodo per lėkšti.“

„Facebook“ nuotr.

R. Šimašius teigia, kad skyrybas priima kaip savo pralaimėjimą, kurį reikia pripažinti, kad ir kaip skaudu bebūtų.

„Šis sprendimas nekeičia fakto, kad turėjome gražių akimirkų drauge per tuos šešiolika metų, nestokojome vienas kitam pagarbos ir palaikymo, už ką esu dėkingas Agnei. Agnė yra stiprus, nuoširdus ir geras žmogus, iš kurio daug išmokau, kuriam esu už daug ką dėkingas, bei labai gera mama. Tačiau ilgainiui santykių nepavyko išlaikyti tokių, kad teiktų džiaugsmą bei prisidėtų prie laimės, kurios mes visi nusipelnome. Netrukus bus pradėtos ir teisinės procedūros. Tačiau šį kartą dėl visų man brangių žmonių, o ypač vaikų, prašau jūsų, o visų pirma žiniasklaidos, žmogiško supratingumo. Šiuo klausimu daugiau jokių viešų komentarų iš mano pusės nebus“, – rašė politikas.

R. Šimašiui santuoka su psichologe-psichoterapeute, mokslų daktare A. Matulaite yra antroji. Pora augina tris vaikus.

R. Šimašius Vilniaus meru yra nuo 2015 metų. 2008–2012 metais jis ėjo teisingumo ministro pareigas.

Rašyti komentarą
Komentarai (62)

Anonimas

Na viena aišku- vienas iš jų Šimašius...

\\\\\.../////

Jis pdr'Rąstas tai kokia normali moteris tai gali pakęsti.Užuojauta antrajai,o gal ir trečiajai.'Mere eik į pd kulbą,tenai tavo vieta,tada liksi meru 3-čiai kadencijai.Py'drai daug ką gali.Baisu ir labai baisu,baisiau negli būti jei vyrai pradės gimdyti per užpakalį.

Bele kas

Ale kad jarekai įsisiautėjo! Ir žydras ir mergą susirado... Na kas įdomesnę versiją pavarys?! Dar negirdėjau apie driežus ir ateivius- na drasiau reiškitės!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS