Vilniaus oro uostas pristato naują automobilių stovėjimo paslaugą | Diena.lt

VILNIAUS ORO UOSTAS PRISTATO NAUJĄ AUTOMOBILIŲ STOVĖJIMO PASLAUGĄ

  • 0

Vilniaus oro uostas kartu su „Unipark“ keleiviams siūlo naują paslaugą „BLIC“.

Tai ne vien automobilio stovėjimas aikštelėje šalia keleivių terminalo, bet ir greitoji keleivių patikra ir automobilio plovimas – t. y. švarus automobilis, laukiantis savo vairuotojo, grįžtančio iš kelionės. Integruotą paslaugą teikia bendrovė „Unipark“.

„Vilniaus oro uostas nuolat didina modernaus aptarnavimo spektrą ir siekia atitikti skubančių keleivių poreikius. Naujoji galimybė „BLIC“ išvaduos keleivius nuo kelių rūpesčių vienu metu: nebereiks ieškoti laisvos vietos automobilių stovėjimo aikštelėje, gaišti laiko eilėje prie keleivių patikros, o grįžus iš nuotaikingos ar verslo kelionės žmogui ūpą dar padidins ir išplautas automobilis“, - kalba Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

„Greitėjant gyvenimo tempui žmonės vis dažniau renkasi integruotus paslaugų paketus, kurie padeda taupyti laiką. Ši paslauga skirta vertinantiems kelionės greitį ir patogumą. Apklausę savo ir oro uosto klientus sujungėme tris dažniausiai pageidaujamas paslaugas į vieną: artimiausią automobiliui vietą, jo plovimą ir greitosios patikros kuponus. Todėl išvykti bus greita ir patogu, o palikto automobilio švara pasirūpins mūsų darbuotojai, tad klientams nebereikės papildomai gaišti tam laiko. Tikimės, kad bendraudami su klientais ir ateityje galėsime pasiūlyti daugiau integruotų paslaugų“, – sako „Unipark“ vadovas Marius Blagnys.

Naudotis „BLIC“ paslauga tikrai paprasta. Atvykę į oro uostą, automobilį palikite arčiausiai atvykimo esančioje „Unipark“ aikštelėje (PC) „BLIC“ rezervuotoje vietoje. Išvykimo terminale prie aviacijos saugumo patikros esančioje „Pack & Fly“ salelėje pasirašykite dokumentus ir pasiimkite greitosios patikros kuponus. Po kelionės užsukite pasiimti dokumentų ir švarų automobilį rasite toje pačioje vietoje, kur ir palikote - „BLIC“ rezervuotoje vietoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS