Vilniaus rajone iškils nauja gamykla, bus sukurta apie 340 naujų darbo vietų | Diena.lt

VILNIAUS RAJONE IŠKILS NAUJA GAMYKLA, BUS SUKURTA APIE 340 NAUJŲ DARBO VIETŲ

  • 2

Vilniaus rajone iškils nauja gamykla, sukursianti apie 340 naujų darbo vietų.

Šį projektą įgyvendins bendrovės „KG Constructions“ ir UAB „KG Energija“, antradienį pranešė Ekonomikos ir inovacijų ministerija (EIM).

„Tai jau šešioliktas stambus investicinis projektas. Skaičiuojame, kad visos iki šios dienos pasirašytos sutartys padės mūsų šalyje sukurti daugiau kaip 4,1 tūkst. naujų gerai mokamų darbo vietų ir pritraukti daugiau kaip 1,4 mlrd. eurų investicijų“, – pranešime cituojama ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė. 

Anot ministerijos, gamykla, kuri, planuojama, padės pritraukti 20,5 mln. eurų, bus statoma Jadvygiškių kaime.

Nurodoma, kad greta veikiančios įmonių gamyklos iškils 15,7 tūkst. kv. m. ploto naujas gamybinis pastatas su 2,9 tūkst. kv. m. ploto administracinėmis patalpomis.

Ministerijos teigimu, tai leis bendrovėms ženkliai padidinti fasado elementų projektavimo ir gamybos apimtis bei atvers galimybes kurti ir tobulinti inovatyviais sprendimais paremtus produktus. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Mums

tiek jau "prikurta darbo vietu",kad visa Vidurio Azija jau cia idarbinta. Va tik savu bedarbiu - kaip buvo 250 tukstanciu,taip ir liko. Kad ir kaip bemetytu juos is UT,darbo jiems nuo to neatsiranda. Tik PSD skola.

Armonica PR

tai kad KG C jau veikia tik kitame kaime. Tiesiog imone pleciasi ir keliasi i didesnes patalpas. Tai ne 340 nauju vietu o didele dauguma persikelia, kur neliks darbo vietu :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS