Vilniaus rajone reguliariai patruliuos viešosios tvarkos darbuotojai: siekia didinti saugumą | Diena.lt

VILNIAUS RAJONE REGULIARIAI PATRULIUOS VIEŠOSIOS TVARKOS DARBUOTOJAI: SIEKIA DIDINTI SAUGUMĄ

  • 0

Vilniaus rajono savivaldybė, siekdama didinti gyventojų saugumą, gyvenvietėse inicijuoja reguliarų patruliavimą, kurį iki 22 valandos vakaro vykdys savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai.

Pasak Vilniaus rajono savivaldybės mero Roberto Duchnevičiaus, patruliavimu siekiama užtikrinti viešąją tvarką ir rimtį, užkardyti teisės pažeidimus ir galimas nusikalstamas veikas, operatyviai reaguoti į žmonių prašymus apie pagalbą.

„Imamės papildomų priemonių, kad stiprintume viešąją tvarką ir užtikrintume ramią bei saugią aplinką rajone. Kartu esame nusimatę tikslą stiprinti savivaldybės Viešosios tvarkos skyrių, dar glaudžiau bendradarbiauti su policija“, – išplatintame pranešime cituojamas R. Duchnevičius.

Pažymima, kad patruliavimas nuo antradienio vyks nustatytomis mėnesių dienomis. Didelis dėmesys bus skiriamas seniūnijoms ir didesnėms gyvenvietėms, kur susiburia daugiau žmonių, pavyzdžiui, prie turgaviečių, maudymosi vietų ir poilsiaviečių, miesto ir gyvenviečių centruose.

Patruliavimą Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai vykdys pėsčiomis, jie dėvės šviesą atspindinčias specialias liemenes, bus aprūpinti radijo ryšio priemonėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS