Vilniaus savivaldybė pirks tris naujus automobilius, kaina kol kas – paslaptis | Diena.lt

VILNIAUS SAVIVALDYBĖ PIRKS TRIS NAUJUS AUTOMOBILIUS, KAINA KOL KAS – PASLAPTIS

Vilniaus miesto savivaldybė ketina pirkti tris naujus automobilius bei jų techninės priežiūros paslaugas.

Centriniame viešųjų pirkimų portale esančiuose dokumentuose teigiama, kad automobiliai turi būti 2019 metų gamybos bei vienodos markės ir modelio.

Dokumentuose rašoma, kad tiekėjo siūloma bendra preliminari 24 mėnesių pasiūlymo kaina negali viršyti 58,5 tūkst. eurų su PVM.

Vilniaus miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Andžejus Dinikis Eltai nurodė, kad automobiliai įsigyjami, siekiant pakeisti senus didelių sąnaudų reikalaujančius automobilius.

Naujais automobiliais darbo reikalais naudosis Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai.

„Senus, kone 10 metų, tris automobilius pakeisti naujais nuspręsta dėl didelių degalų ir remonto sąnaudų. Naujais automobiliais darbo reikalais naudosis Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai“, – informavo A. Dinikis.

„Kokiais automobiliais važinės Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai ir kiek jie kainuos, paaiškės tik pasibaigus konkursui“, – pridūrė jis.

Pasak A. Dinikio, savivaldybė turi 65 automobilius, o paskutinį kartą automobilių parkas buvo atnaujintas 2005-2008 metais. Dėl to pernai buvo nuspręsta įsigyti 20 naujų automobilių ir 6 automobilius, pasinaudojant veiklos nuomos paslaugomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kapitonas

Gerai valdininkams Lietuvoje. Rojus, kabinetai, kavutė, darbas iš namų, nauji automobiliai nuliovi. Svajonių darbas.

chi

nu turbut bus turkiski elektriniai azijos kilmes...gal po 500 000 eur kainuojantys...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS