„Vilniaus viešajam transportui“ vadovaus D. Aleknavičius | Diena.lt

„VILNIAUS VIEŠAJAM TRANSPORTUI“ VADOVAUS D. ALEKNAVIČIUS

Bendrovės „Vilniaus viešasis transportas“ valdyba konkurso būdu išrinko naują bendrovės vadovą – Darių Aleknavičių. Vadovo konkursas paskelbtas šalių susitarimu apie pasitraukimą pranešus buvusiam direktoriui Rimantui Markauskui.

D. Aleknavičius turi daugiau nei 20 metų vadovavimo patirtį privataus ir valstybės kapitalo įmonių paslaugų, infrastruktūros, transporto ir gamybos srityse, sakoma savivaldybės pranešime.

D. Aleknavičius vadovavo bendrovės „Kelių priežiūra“, diegė inovacijas aviacijos bendrovėje „Baltic ground services“, vadovavo parodų ir konferencijų centrui „Litexpo“.

Iš viso į bendrovės „Vilniaus viešasis transportas“ vadovo pareigas pretendavo daugiau kaip 160 žmonių, trijų etapų atranką atliko nepriklausoma darbuotojų atrankos įmonė. Įmonės direktorius į pareigas skiriamas bendrovės valdybos sprendimu. Generalinio direktoriaus pareigas D. Aleknavičius pradės eiti birželio 28 dieną.

„Vilniaus viešasis transportas“ kiekvieną dieną perveža daugiau nei 500 tūkst. keleivių, keleivių vežimo įmonei priklauso 250 troleibusų ir 410 autobusų, kurie mieste keleivius veža 96 maršrutais. Šiuo metu įmonėje dirba daugiau nei 2000 darbuotojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

VVT

Is jo 20 metu vadovavimo patirties, jis 18 metu vadovavo savo vsi su 1-2 darbuotojais, o kitur nei po metus neisbuvo Tai ne konkursas o politinis paskyrimas imituojant konkursa, gedaatrankos imonei kuri apsiima tarnaut politikams uz pinigus

Kompetencija

Garantuoju, kad jis gyvenime nėra važiavęs viešuoju transportu.

Veikejas

Nuo vienos valdiskos lesykleles prie kitos...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS