Vilniečiai vėl galės pasiskiepyti prie „Lidl“ parduotuvių | Diena.lt

VILNIEČIAI VĖL GALĖS PASISKIEPYTI PRIE „LIDL“ PARDUOTUVIŲ

Vilniaus miesto savivaldybė rugsėjo 9-10 dienomis, šį ketvirtadienį ir penktadienį, kviečia vilniečius ir miesto svečius skiepą nuo COVID-19 gauti atvykus prie „Lidl“ parduotuvių sostinėje. Šiomis dienomis prie trijų „Lidl“ parduotuvių Vilniuje bus galima pasiskiepyti skiepų autobuse arba mikroautobuse.

Ketvirtadienį nuo 10 iki 14 val. bus galima pasiskiepyti prie Virbeliškių g. 2 esančios „Lidl“ parduotuvės, o nuo 15 iki 20 val. mobilusis skiepų kabinetas ant ratų lauks Ateities g. 4A.

Prie abiejų parduotuvių bus galima pasiskiepyti Vilniaus miesto savivaldybės skiepų autobuse, kur norinčiųjų lauks 200 vnt. „Comirnaty“ („Pfizer-BioNTech“) ir 100 vnt. „Spikevax“ („Moderna“) dozių.

Penktadienį nuo 16 iki 20 val. pasiskiepyti bus galima prie „Lidl“ parduotuvės Pavilnyje, adresu Juodasis kelias 34. Čia norinčiųjų lauks skiepų autobusiukas, kuriame taip pat bus galima pasirinkti „Comirnaty“ („Pfizer-BioNTech“) arba „Spikevax“ („Moderna“) vakciną. Vilniaus miesto savivaldybė kviečia revakcinacijai Pavilnio gyventojus, kurie pirmąją skiepo dozę jau yra gavę anksčiau ir sulaukę termino antrajam skiepui. Iš viso pasiskiepyti galės apie 300 norinčiųjų.

Norintieji pasiskiepyti kviečiami stoti į gyvą eilę, iš anksto registruotis nereikia, užteks tik su savimi turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, sakoma pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

J

Ir iki apsipirkimo ir po apsipirkimo o jeigu labai tinka tai nuo ryto ligi vakaro vis ratuku pries ieinant ir iseinant ir vel ispradziu sako labai padeda

Lidas

Kaip geriau, gauti skiepą iki apsipirkimo ar po apsipirkimo ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS