Vilniečiams – dar du nauji daugiabučiai | Diena.lt

VILNIEČIAMS – DAR DU NAUJI DAUGIABUČIAI

  • 0

Nekilnojamojo turto projektų plėtros bendrovė „Realco“ užbaigė pirmąjį statybų etapą daugiabučių gyvenvietėje „Linkmenų ežerai“.

Čia iškilo pirmieji du penkiaaukščiai namai su 248 butais, iš kurių daugiau nei 70 procentų – jau parduoti.

„180 gyvenvietės butų jau turi savininkus, ir tai pranoko visus mūsų lūkesčius. Neabejojame, kad pirkėjai įvertino ne tik namų kokybę, bet ir išpildytus mūsų pažadus kruopščiai sutvarkyti infrastruktūrą aplink gyvenvietę“, - sakė „Realco“ pardavimų direktorius Marijonas Chmieliauskas.

Namai „Linkmenų ežerų“ gyvenvietėje yra klasikinės silikatinių mūro plytų statybos ir pasižymi B klasės energiniu efektyvumu. Pirkėjams čia siūlomi 1–4 kambarių butai, kurių plotas sudaro nuo 28 iki 92 kv. metrų.

„Linkmenų ežerų“ teritorija apšviesta ir aptverta, uždarų kiemų saugumą užtikrina įrengtos vaizdo kameros.

„Realco“ ištesėjo pažadus ir išasfaltavo dalį Linkmenų gatvės, sumontavo energiją tausojančią LED apšvietimo sistemą, važiuojamoje dalyje įrengė saugumo saleles ir nutiesė šaligatvius. Taip pat buvo sutvarkyta ežerėlio pakrantė ir aplinka: iškirsti krūmynai, pasodinta nauja veja ir medeliai. Aplink ežerėlį suformuotas takelis, įrengti suoliukai.

„Daugelis pirkėjų domisi, koks likimas laukia garažų masyvo, matomo pro viršutinių butų langus. Garažų nebeliks – jų vietoje iškils nauji namai“, - teigė M. Chmieliauskas.

Gera žinia ir ta, kad Vilniaus miesto savivaldybė šioje rajono dalyje planuoja sutvarkyti ir įrengti rekreacinę teritoriją. Projektuojami dviračių takai, kuriais ateityje bus galima pasiekti Konstitucijos prospektą ir Ozo gatvę. Šiuos darbus, finansuojamus iš savivaldybės, valstybės biudžeto ir ES lėšų, planuojama užbaigti iki 2020-ųjų.

Iki 2018 metų kovo mėnesio „Linkmenų ežerų“ gyvenvietėje šalia jau stovinčių namų iškils dar trys daugiabučiai. Tai – antrasis gyvenvietės plėtros etapas su 305 naujais butais, kuriais šiuo metu jau sėkmingai prekiaujama.

„Realco“ jau projektuoja ir trečiojo etapo daugiabučius, kuriuose ateityje pirkėjams pasiūlys dar apie 300 butų.

GALERIJA

  • Vilniečiams – dar du nauji daugiabučiai
  • Vilniečiams – dar du nauji daugiabučiai
Įmonės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS