Vilniuje atveriama atnaujinta geležinkelio stotis | Diena.lt

VILNIUJE ATVERIAMA ATNAUJINTA GELEŽINKELIO STOTIS

  • 19

Vilniuje po beveik metus trukusios rekonstrukcijos penktadienį lankytojams atveriama geležinkelio stotis. Netrukus joje įsikurs maitinimo įstaigos, įvairių paslaugų teikėjai. Atidarymo proga stotyje bus rengiamos ir nemokamos ekskursijos.

Teigiama, jog atnaujinus stotį ji tapo patogesnė keliaujantiems bei verslui, sukurta daugiau erdvių poilsiui bei darbui, o komercinis plotas nuomai padidėjo daugiau nei šešis kartus, pranešė „Lietuvos geležinkeliai“ (LTG).

„Keliaujantiems šiandien svarbu, kad stotyje būtų vietų pavalgyti, padirbėti, pailsėti, patogių erdvių naudotis išmaniaisiais įrenginiais. Per daugiau nei tris dešimtis metų, kai joks didesnis stoties atnaujinimas nebuvo daromas, smarkiai pasikeitė ir kelionės, ir keliavimo įpročiai“, – pranešime sakė LTG Turto valdymo paslaugų vadovė Viktorija Makovskienė.

Atidarymo proga Geležinkelių muziejus penktadienį rengia nemokamas ekskursijas.

Vilniaus geležinkelio stoties remonto darbus atliko įmonė „DP Group“. Su ja pernai gruodį pasirašyta 1,8 mln. eurų rangos darbų sutartis.

Paskutinį kartą Vilniaus geležinkelio stoties pastato vidaus kapitalinis remontas buvo atliktas 1998 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

O

plastakes atnaujino,ar senu sifiliu uzkretines?

Užtat gražu instagrame

Vienas dalykas - nėr kaip lagamino nusivežt ar su vežimliu nuvažiuot nuo laiptų, o antras - vakare tamsu kaip subinėj - tik šimačaus lempa transliuoja. Vaizdelis, kaip tamsoj žmogystos tempia per laiptus lagaminus - aišku, kad į skylę atvažiavai.

kaunietis

sovieto stayta - nugriauti ir statyti tautinę demokratinę
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS