Vilniuje – Baltarusijos žurnalistų palaikymo akcija | Diena.lt

VILNIUJE – BALTARUSIJOS ŽURNALISTŲ PALAIKYMO AKCIJA

  • 7

Trečiadienį Vilniaus Sakurų parke organizuojama solidarumo akcija nepriklausomiems Baltarusijos žurnalistams remti „Žurnalistika nėra nusikaltimas!“.

Renginio organizatorių Lietuvos žurnalistų sąjungos teigimu, šiuo metu Baltarusijos kalėjimuose įkalinti 33 žiniasklaidos atstovai.

„Palaikydama savo kolegas, kurie šiuo metu yra už grotų, Baltarusijos žurnalistų asociacija (šiuo metu dėl valdžios persekiojimo veikianti Vilniuje) kartu su Lietuvos žurnalistų sąjunga pradeda solidarumo maratoną ir ragina prisijungti kitas pasaulio žurnalistų organizacijas“, – pažymima kvietime prisijungti prie akcijos.

Akcija kartu su Baltarusijos žurnalistų organizacija yra organizuojama minint Pasaulinę spaudos laisvės dieną.

Baltarusijos žmogaus teisių organizacija „Viasna“ teigia, kad šalyje dėl opozicinės veiklos už grotų atsidūrė beveik 1 500 žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

tai

gerai tik kad but nepaneigiama tiesa o ne feikyniai vasalyniai ir kai pamatai ju darbus ir zodzius prasedi galvot ar tie padarai ne zmones o uzprogramuoti biorobotai kaip VRK biolaura kuri atlikusi juoda darba buvo staigiai pasalinta nes jos deka isiremuno prie valdlovio visa lgbt raganu saika ka mes ir matome visur tik per interneta mokedami kelias kalbas darom logiskas isvadas kuruio taip nepatinka sioms /z iurkems/ nes koto apibudinimo nerandu del siu padaru kenkianc ios veiklos musu seimoms ir visam gyvenimui ir cia be Dievo pagalbos neapseisim ? ===

Patikslinimas

Vilniuje – Baltarusijos propogandistų palaikymo akcija

o

organizavo ko gero ciha novska ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS