„Vilnius Tech“ kviečia grįžti į auditorijas ir visus norinčius pasiskiepyti | Diena.lt

„VILNIUS TECH“ KVIEČIA GRĮŽTI Į AUDITORIJAS IR VISUS NORINČIUS PASISKIEPYTI

  • 1

Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VILNIUS TECH) bendruomenė siekia rudenį sugrįžti į auditorijas tiesioginiam kontaktiniam mokymuisi. Kad tai būtų galima padaryta saugiai ir atsakingai, kviečia visus, dar nespėjusius, atvykti pasiskiepyti pasirašant sutartis ar keliantis į bendrabutį.

Pasak VILNIUS TECH Studijų prorektoriaus, tai padaryti bus galima mobiliuosiuose vakcinacijos punktuose, kurie įsikurs prie VILNIUS TECH centrinių rūmų (Saulėtekio al. 11, Vilnius) stojimo į universitetą sutarčių pasirašymo metu ir rugsėjo pirmomis dienomis, taip pat prie bendrabučių – apgyvendinimo juose metu.

„Jau dabar sulaukiam užklausų kaip vyks studijos – nuotoliu ar gyvai. Esame pasiruošę su studentais rudenį susitikti auditorijose bei laboratorijose, bet viskas priklauso nuo tik mūsų. Žinome, kad studentai laukia, kada galės sugrįžti į universitetą, nes visi pasiilgo bendravimo. Trūksta ne tik gyvo kontakto, bet ir to, ką jis duoda – galimybę mokytis: studentui iš studento, studentui iš dėstytojo, kolegoms – vienam iš kito. Kad sugrįžimas būtų saugus ir atsakingas, kviečiame visus, dar nespėjusius, pasiskiepyti. Nepraleiskime progos apsaugoti savo artimuosius, draugus, bendruomenę bei save nuo įprastinį mūsų gyvenimą stabdančio viruso“, – kviečia VILNIUS TECH studijų prorektorius prof. dr. Romualdas Kliukas.

Prie VILNIUS TECH Centrinių rūmų ir bendrabučių nuo COVID-19 bus galima pasiskiepyti be išankstinės registracijos. Anot VILNIUS TECH atstovų, atvykti į mobilųjį vakcinacijos punktą pasiskiepyti galės ne tik studentai, bet ir tėvai bei aplinkinių bendruomenių gyventojai.

Tai padaryti bus galima rugpjūčio 10 d. prie VILNIUS TECH centrinių rūmų (Saulėtekio al. 11) automobilių stovėjimo aikštelės, rugpjūčio 23 d. prie Saulėtekio al. 25, bendrabučio Nr. 1 automobilių stovėjimo aikštelės ir rugsėjo 1 d. prie VILNIUS TECH centrinių rūmų (Saulėtekio al. 11) automobilių stovėjimo aikštelės. Mobilusis punktas veiks 10–14 val.

Pasak VILNIUS TECH studijų prorektoriaus, tikimasi, kad galimybe pasiskiepyti pasinaudos kuo didesnis ratas žmonių. Tai labai svarbu norint rudenį grįžti prie kontaktinio mokymosi.

GALERIJA

  • „Vilnius Tech“ kviečia grįžti į auditorijas ir visus norinčius pasiskiepyti
Universiteto nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

VISIEMS STUDENTAMS

Skiepai nuo KOVID 19 sukelia taip vadinamą SMEGENŲ RŪKĄ. Tyrimas parodė protinės funkcijos gali susilpnėti net iki 7 Intelekto koeficiento (IK) balų. Taigi STUDENTAI AR NEMANOT KAD TAI GALI SUŽLUGDYTI JŪSŲ STUDIJAS...NESISKIEPIKIT...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS