Vis daugiau vilniečių tuoktuvėms renkasi atviras erdves | Diena.lt

VIS DAUGIAU VILNIEČIŲ TUOKTUVĖMS RENKASI ATVIRAS ERDVES

  • 3

Santuokų rūmams pasiūlius tuoktis ir sostinės atvirose erdvėse, vien rūmų skverelyje nuo vasaros pradžios susituokė 15 porų, Bernardinų sode – 5 poros.

Ceremonijai jaunieji jau gali rinktis ir ką tik po rekonstrukcijos atvertą Reformatų sodą.

Ieškantieji alternatyvos Santuokų rūmams dažniausiai tuokiasi Vilniaus miesto rotušėje, Botanikos sode, Verkių rūmuose, muziejuose, dažnai – ir viešbučių, restoranų kiemeliuose, terasose, salėse.

„Matydami porų norą tuoktis atviroje erdvėje, nusprendėme pritaikyti ir jaunųjų santuokų ceremonijoms pasiūlyti kelias Vilniaus žaliąsias erdves – prie Santuokų rūmų esantį skverelį, Bernardinų sodą ir Reformatų sodą. Džiaugiamės, kad  norintys santuoką registruoti ne Santuokos rūmuose dabar tai gali padaryti pačiame miesto centre, apsupti žalumos, po atviru dangumi“, – apie įgyvendintą naujovę sako Vilniaus miesto savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Jolanta Kuzmienė.

Iki šios dienos jaunųjų pasirinktoje vietoje įregistruotos 173 santuokos, rugsėjį ir spalį santuokų skaičius turėtų išaugti dar maždaug pusšimčiu. 2019 m. pasirinktoje vietoje tuokėsi 261 pora, 2020 m. – 237.

GALERIJA

  • Vis daugiau vilniečių tuoktuvėms renkasi atviras erdves
  • Vis daugiau vilniečių tuoktuvėms renkasi atviras erdves
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Gerietis

Tegul tuokiasi kaip nori, bet skyrybų ir smurto šeimose statistika rodo, kad beveik niekas nenutuokia, kas laukia susituokus ir nėra pasiruošę ar nusiteikę su tuo dorotis.

Kažkokie kliedesiai su tom "vietom"...

"Madistai" neriasi iš kailio , kaip benustebinti pasaulį savo išradingumu , Lyg tai turėtų bent kokią vertę , vietoj to , kad tai atliktų tradiciškai ir iškilmingai . Kažkoks pasijuokimas iš solidaus gyvenimo posūkio....

Andrius

vis daugiau jų tuokiasi su n*geriais ir trokšta dėmesio

SUSIJUSIOS NAUJIENOS