VTEK nusprendė netirti „Litexpo“ valdybos nario A. Golodo elgesio | Diena.lt

VTEK NUSPRENDĖ NETIRTI „LITEXPO“ VALDYBOS NARIO A. GOLODO ELGESIO

  • 4

Gavusi prašymą įvertinti Lietuvos parodų ir kongresų rūmų („Litexpo“) valdybos nario bei „Telia Lietuvos“ Stambaus verslo pardavimų padalinio vadovo Aleksandro Golodo elgesį „Litexpo“ organizuotuose viešuosiuose pirkimuose NATO viršūnių susitikimui, Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) nusprendė jo netirti.

„Komisija nenustatė, kad „Litexpo“ valdybos posėdžiuose, kuriuose buvo sprendžiami su NATO renginiu susiję klausimai, būtų dalyvavęs valdybos narys Aleksandras Golodas“, – pranešė VTEK.

Anot komisijos, A. Golodas buvo nusišalinęs nuo klausimų, susijusių su NATO renginiu, todėl nepateko į interesų konfliktą.

NATO viršūnių susitikimui Vilniuje reikalingas ryšio paslaugas ir įrangą be konkurso už beveik 3 mln. eurų perkamos iš bendrovės „Telia Lietuva“. Abejojant šiuo sprendimu telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“ balandį iš centro valdybos prašė atšaukti A. Golodą. Šis teigė su pirkimu nesusijęs.

Viršūnių susitikimas Lietuvai iš viso kainuos 38 mln. eurų. Organizuoti vieną iš jo renginių „Litexpo“ pernai birželį įpareigojo Vyriausybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

vsio

zakonna .

jie dievai,,,,

O pavarde nieko jums nesako,ju niekas netikrina,jie visur eina per galvas zmonems,,,,

Nu,

tai zmogui gi jau golod - nebesityciokite!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS