Advokatas į Lukiškes bandė įnešti draudžiamus daiktus | Diena.lt

ADVOKATAS Į LUKIŠKES BANDĖ ĮNEŠTI DRAUDŽIAMUS DAIKTUS

  • 7

Į Lukiškių kalėjimą atvykusio advokato lagamine pareigūnai aptiko modemą ir kitus nuteistiesiems draudžiamus turėti daiktus.

Ketvirtadienį apie 10.40 val. Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo patalpose įvyko apžiūra bei daiktų patikrinimas.

Advokatui V. B., atėjusiam į susitikimą su nuteistuoju T. D., priklausančiame lagamine rastas bevielio ryšio modemas „Huawei“, nešiojamas telefono kroviklis „Ledus“ ir USB atminties laikmena „Adata“.

Įstaigos Apsaugos ir priežiūros pareigūnai užkardė minėtų daiktų įsinešimą į susitikimą su nuteistuoju T. D., skelbia kalėjimas.

Atvykę Vilniaus miesto 3-ojo policijos komisariato pareigūnai advokatui V. B. surašė administracinio nusižengimo protokolą.

Rugpjūčio 7 dieną du asmenys bandė į Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo teritoriją, trumpalaikių pasimatymų metu, į patalpas įsinešti du mobiliojo ryšio telefonus, vieną SIM kortelę bei ausines su mikrofonu.

Trumpalaikių pasimatymų metu nuteistasis neatskiriamas nuo lankytojų.

Įstaigos pareigūnai šį neteisėtą veiksmą užkardę per asmenų apžiūras bei jų daiktų patikrinimus.

Pareigūnams sukėlė įtarimą mažamečio vaiko vežimėlyje esantys daiktai, o šalia dviejų mobiliojo ryšio telefonų, gulėjo ir mobiliojo ryšio telefono muliažas. Asmenys ir mobiliojo ryšio telefonai perduoti policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...

Ad'Vok-atos reikia teist drauge su jų ginamaisiais... ta dalimi kiek jie bando nusikaltimą paneigt.

Matyt,

ne pirmą kartą tuo užsiėmė, o vienas kartas nemelavo... Fu, parsidavėliai už pinigus!... Nei garbės, nei orumo, o jau apie teisingumą nėr nė kalbos... Vis dėlto privalu skelbti tokių tipelių pavardes, nesuprantu, kodėl tokie svarbūs dalykai slepiami nuo visuomenės.

Nepatogus

Na kas yra advokatas? Tai žmogus melagis,kuris moko kitus meluoti,tai ko iš tokio žmogaus norėti,jei dėl pinigų jis parduoda ir velniui dūšią ?.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS