Aiškėja naujos detalės apie mįslingą žmogžudystę: nustatyta nužudytosios tapatybė | Diena.lt

AIŠKĖJA NAUJOS DETALĖS APIE MĮSLINGĄ ŽMOGŽUDYSTĘ: NUSTATYTA NUŽUDYTOSIOS TAPATYBĖ

  • 8

Liepos 17 d. sostinės Verkių parke buvo rastas neatpažintas apdegęs moteriškos lyties kūnas. Penktadienį sostinės kriminalistai nustatė nužudytos moters tapatybę.

Paaiškėjo, kad tai netoli nusikaltimo vietos, soduose, vasaros metu gyvenusios moters, gimusios 1933 metais, kūnas.

Liepos 17 d. Verkių parke buvo rastas neatpažintas apdegęs moteriškos lyties kūnas. Policijai buvo pranešta, kad moteris iš visureigio išmetė lavoną, apkrovė jį šakomis ir padegė. Sostinės policijos pareigūnai operatyviai sulaikė nusikaltimo padarymu įtariamą moterį, gimusią 1981 metais.

Žmogžudystės tyrimui vadovaujantis Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroras Nikolajus Kozliakas ketvirtadienį portalui sakė, kad nužudytos moters kūne yra įvairių sužalojimų, tarp jų – ir durtinių.

Vilniaus apylinkės teismas ketvirtadienį trims mėnesiams leido suimti nužudymu sostinėje įtariamą moterį, BNS sakė teismo atstovė Rimantė Kraulišė.

Ji sakė, kad teismas pilnai tenkino prokuroro N. Kozliako prašymą skirti suėmimą maksimaliam laikotarpiui.

Pirminiais duomenimis, įtariamoji prieš tai nebuvo teista.

Giminystės ryšio tarp abiejų moterų nėra.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Ona

Iš tikrųjų kek jaj buvo metu? Jejgu 1933 met.gimymo?

sąmokslo teorija

kodėl žudo senus žmones? Dažniausia dėl turtų. Gal senutė prasitarė, kad turi sankaupų ar aukso. Kaimynė pasižiūrėjo, kad pas senutę niekas nesilanko, tai ir nutarė užmušti. Tikėjosi, kad niekas seno vienišo žmogaus neieškos. O senutės turtus jau perdavė vaikams ir dabar sėdi rami, kad "pasirūpino" vaikais, o jau jai nieko nereikia. atsėdės kelis metus, ir visa šeima gyvens kaip "žmonės".

Tadas

Susan merlo.Eik ir uzdibk pas savo kaimina
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS