Atskleidė, kur šiuo metu yra pareigūnų miške su mama rastas kūdikis | Diena.lt

ATSKLEIDĖ, KUR ŠIUO METU YRA PAREIGŪNŲ MIŠKE SU MAMA RASTAS KŪDIKIS

Teisėsaugos pareigūnų ir pasieniečių pirmadienį su mama rastas trijų mėnesių kūdikis apgyvendintas pas budinčią globotoją.

„Pranešimą dėl su kūdikiu dingusios mamos buvome gavę sekmadienio naktį. Juos suradus, kūdikis buvo laikinai apgyvendintas pas močiutę, o kitą dieną vaiko teisių gynėjai turėjo vykti į šeimą ir įvertinti, kokios pagalbos jai gali reikėti. Iš naujo paskelbus mamos ir kūdikio paiešką, teisėsaugai pavyko juos dar kartą rasti, o kūdikis šį kartą buvo apgyvendintas pas budinčius globotojus, kur juo šiuo metu rūpinamasi. Mama šiuo metu rūpinasi medikai. Šiuo metu vertiname šeimos situaciją bei kokios pagalbos jiems gali reikėti. Iki šio savaitgalio šeimai pagalba Lietuvoje nebuvo teikiama, ji gyveno užsienyje,“ – rašoma Eltai perduotame Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Vilniaus miesto skyriaus vedėjo Gedo Batulevičiaus komentare.

 

VSAT vaizdo įrašas.

 

ELTA primena, kad Vilniaus rajone, maždaug už 11 kilometrų nuo Pilaitės, Girulių miške, pasieniečių sraigtasparnis pirmadienį iš oro aptiko dingusią moterį su kūdikiu.

Mama ir kūdikis buvo perduoti medikų apžiūrai.

Vilniuje iš namų Pilaitės rajone išėjusios ir dingusios jaunos moters su trijų mėnesių kūdikiu nuo ankstyvo pirmadienio ryto ieškojo pasieniečių sraigtasparnis, o policija pasitelkė tarnybinius šunis ir termovizorius, į paieškas buvo pasitelkti ir ugniagesiai gelbėtojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

hm

kodėl šeimos nariubturi rūpintis svetimi žmones, institucijos tik ne patys šeimos nariai ?garbinat buvusius laikus ? tai va, motinai depresijomis nebuvo kada sirgti, pamaitinusi kūdikį ji bėgo į fermą, pamelžė ten 30 karvių arba pašėrė kokį 100 paršavedžių, parbėgusi išleido vyresnius vaikus į mokyklą, vėl pamaitino, vtada išbėgo apliuobė savo úkį, tada vėl, paskui virė valgį, skalbė ir vêl ir ttt nebuvo laiko sirgti, tai dabar labai žmones ,,psichologiškai,, pavargsta nuo nieko neveikimo, serga nuo nevalgymo, vaikšto pusnuogiai nes ,,nėra kuom apsirengti,, ir ttt

To "Neaisku"

Man tai labai aišku. Kia buvo pavojingas socializmas, tai pagimdžiusias moteris su naujagimiu 2 savaites laikydavo ligoninėje. Stebėdavo gimdyvę ir kūdikėlį. Grįžus namo, pirmą mėnesį per savaitę vieną kartą ateidavo vaikų pediatrė apžiūrėti naujagimio, tuo pačiu ir gimdyvės. Pastebėjus po gimdyvę depresją, buvo skubiai reaguojama. Tai pat naujagimius lankė med. sesutė. O dabar pasidžiaukime supuvusiu kapitalizmu. Šunimis geriau rūpinasi nei žmonėmis.

Hm

Vargsas vaikas, nesiokleje galva tabaluoja, juk galejo neigaliu padaryt visam gyvenimui!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS